طرز تهیه بستنی سنتی :
مواد مورد نیاز:
- شیر پر چرب (حتما از لبنیاتی بگیرین) ۱لیتر معادل ۴ لیوان
- ثعلب ۷ گرم ( معادل ۱ قاشق غذاخوری)
- شکر ۳۵۰ گرم ( معادل یک و سه چهارم لیوان)
- زعفران و گلاب به مقدار لازم
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
- خامه ۱۵۰ گرم
اموزش درست کردن و طرز تهیه بستنی سنتی با روش آسان و خوشمزه در خانه:
حتما شیر پر چرب از لبنیات بگیرید .
شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید .
خامه را روی کیسه فریزر پهن کنید و بذارین فریزر، وقتی سفت شد با دست خورد کنید.
شیر را روی حرارت میذاریم وقتی گرم شد قاشق قاشق مخلوط شکر را اضافه و هم میزنیم (این کار مهمه)، وقتی کمی غلظت پیدا کرد هل را اضافه و از حرارت بر میداریم.
یک کاسه ی بزرگ یخ برزین و یک کاسه ی کوچیک محتویات شیر بریزین بذارین رو یخ و مرتب هم بزنید و زعفران وگلاب اضافه کنید تا از داغی بیفته.
ظرف را به فریزر منتقل کنید و هر نیم ساعت در بیارین هم بزنید تا بستنیتون کشدار شه
این کارو ۵ مرتبه انجام بدین
بار آخر تیکه های خامه را بریزید توش و بریزین توظرف در بسته و ۷ ساعت تو فریزر بذارین تا ببنده
من فقط روی بستنی پسته ریختم.
سعی کنید مقادیر را وزن کنید اگه ترازو نداشتین خوب با معادلش پیش برین.
مقدار ثعلب خیلی خیلی مهمه، اگه کم بریزین بستنی نمیبنده، اگه زیاد بریزین بستنی یخ میزنه.
بار اول مقدار کمتری درست کنید دستتون بیاد
بازم میگم خیلی مهمه ک شیر از لبنیاتی معتبر بگیرین، شیرهای پاستوریزه آب داره بستنی یخ میزنه.
حتما فیلماشو هایلایت میکنم ک همیشه داشته باشید
شما تجربه درست کردن بستنی دارین؟