طرز تهیه و دستور پخت کیک آلبالو خوشمزه:
این کیک عالیییه، میتونید هم با گیلاس درست کنید هم آلبالو
ولی من پیشنهادم به شدت آلبالو
یه طعم ترش و شیرین جذابی داره که مطمئنم همه خوششون میاد
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- آرد۲ پیمانه
- ماست نصف پیمانه
- روغن مایع ۲ سوم پیمانه
- آلبالو بدون هسته ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
- وانیل مرغوب نصف قاشق مرباخوری
- نمک یک پنچ
اموزش درست کردن و دستور پخت کیک آلبالو با روش آسان:
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم.
آرد و بیکینگ پودر و نمک راالک میکنیم.
تخم مرغ و شکر و وانیل را حدود ۸ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن را اضافه و ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
ماست را اضافه و ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را طی ۳ مرحله اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی و دورانی هم میزنیم.
قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی میکنیم ،کمی از مواد را میریزیم آلبالوهای هسته گرفته را روی مواد میریزیم دوباره مواد میریزیم و آلبالو هارا لایه لایه میریزیم تا نصف قالب پر شود ، قالبتونو بیشتر از نصف پر نکنید تا کیک فضا برای پف کردن و حجیم شدن داشته باشه.
بستگی به فر ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان پخت کیک میباشد.
پ.ن: اگه میخواین آلبالوهاتون ته نشین نشه، آلبالوهارو حتما خشک کنید و تو آرد بغلطونید، اینطوری سرجاشون میمونن و ته نشین نمیشن.