طرز تهیه تاینی کیک – آموزش درست کردن تاینی کیک با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت و طرز تهیه تاینی کیک با روش آسان:

طرز تهیه تاینی کیک

اموزش درست کردن و طرز تهیه تاینی کیک خوشمزه :

خوب بریم سراغ یکی از خوشمزه ترین کیکایی که درست کردم
این کیک خیلی راحته و خیلیم لطیف و خوشمزست
بافت بسیار نرمی داره و از همه مهمتر یه طعم نوستالژیکی داره که مستقیم میرم دوران دبستان زنگ تفریح اول کیک و شیر کاکائو

مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ ۴عدد
  • آرد ۲۰۰ گرم
  • کره ۳۰ گرم
  • روغن مایع ۵۰ گرم
  • شیر ۱۳۰ میلی لیتر
  • پنیر خامه ای ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱ق غ
  • بیکینگ پودر ۱ ق م
  • وانیل نصف ق چ
  • شکر ۱۶۰‌گرم

سفیده ها و زرده هارا جدا کنید .
سفیده ها را با نیمی از شکر با همزن بزنید تا فوم دار شود و وقتی ظرف بر میگردونید از ظرف نریزد.
مابقی شکر و وانیل وزرده ها را بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
کره ،روغن و شیر و پنیر خامه ای را به زرده ها اضافه کنید و خوب هم بزنید .
بیکینگ پودر و آرد را الک کنید و به مایه زرده اضافه کنید.
تمام مواد را به سفیده ها اضافه کنید و به آرامی فولد کنید که پف سفیده نخوابه .

*مرحله فولد کردن بسیار مهمه
یک سوم مواد را جدا کنید و پودر کاکائو بریزید و به دلخواه از مایع سفید و کاکائویی در ظرفتان بریزید .
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه بپزید
قیل خارج کردن با خلال دندان تست کنید کیک پخته باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image