طرز تهیه نان فطیر در خانه:
مواد مورد نیاز:
- آب ولرم ۱ پیمانه
- شیر ولرم ۱ پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
- آرد به مقدار لازم
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان فطیر:
آب ولرم و خمیر مایه و شکر را تو ظرف با درپوش بذارین تا عمل بیاد و پف کنه.
شیر، تخم مرغ، نمک را با هم مخلوط کنید، خمیر مایه عمل آمده هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر خودشو جمع کنه
بعد روغن مایع را اضافه کنید
اصلا آرد اضافه به خورد خمیر ندین، یذره چسبناک باشه و خمیر نرمی داشته باشین ،
اگه دستگاه دارین ک چه بهتر اگه ندارین با دست حسابی ورز بدین تا چسبندگی خمیرتون از بین بره و سطح خمیر صاف و یکدست بشه.
اگه از ورز دادن خسته شدین میتونید ۵۰ تا صد مرتبه خمیر و به سطح کارر بکوبین.
روش سلفون چرب شده بکشین و بذارین تو جای گرم حدود ۱ ساعت تا حجم خمیر ۲ برابر شه .
خمیر را ۴ تا چونه بگیرین، دوباره یروب استراحت بدین.
تو سینی فر مورد نظر به شکل دلخواه شکل بدین و بذارین برای نیم ساعت استراحت نهایی.
برای رومال ۱ تخم مرغ و یک قاشق شیر و یک قاشق زعفران دم شده مخلوط کنید، به نونتون به آرامی با نوک انگشت شکل بدین تا پف خمیر نخوابه و رومال بزنید و کنجد و سیاه دانه در صورت دلخواه بریزید.
فرتون حتما از قبل گرم کنید رو دمای ۱۸۰ درجه بذارین تو فر یک رب تا بیست دقیقه بعد نون خوش مزه شما آمادست
نکته: فطیر زنجبیل داره، و زعفران برای داخل خمیر
من زنجبیل دوست ندارم و ترجیحم اینه نونم رنگش زرد نشه فقط روش زعفران میزنم، شما اگه دوست دارین بریزین