ساندویچ باگت شکم پر – آموزش درست کردن ساندویچ خوشمزه و آسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه ساندویچ باگت شکم پر :

ساندویچ باگت شکم پر

دستور پخت ساندویچ باگت شکم پر با روش آسان:

بچه ها این ساندویچ خیلی خیلی راحته ،مایه گوشتیشم هرجوری دلتون بخواد میتونید درست کنید
شکم باگتا رو خالی کنید سس کچاب یا هر سسی ک دوست دارین بریزین، از مایه گوشتی بریزین، بعد پنیر پیتزا بریزینو بذارین تو فر فقط گریل روشن کنید تا طلایی شه
من مایع گوشیتیمو اینطوری درست کردم(برای ۴تا باگت)


یدونه پیاز نگینی تفت دادم ،بهش ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم و فلفل،آویشن،پاپریکا،کمی جوز هندیو زردچوبه اضافه کردم وقتی تفت خوردن، ۲حبه سیر رنده شده و یدونه سوسیس نگینی و نصف یه فلفل دلمه ای نگینی رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم ته استمان آب جوش ریختم تا بپزه .

پ.ن: سعی کنید تو مایه گوشتی غذاهای ساندویچی رب نزنید


پ.ن: حتما تو ساندویچتون با قلمو سس بزنید بعد مایه گوشتی بریزین ک بافت نون تو فر خشک نشه و مرطوب باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image