دستور پخت و طرز تهیه خوراک سیرابی :
اموزش اشپزی و طرز تهیه خوراک سیرابی با روش آسان:
اول یک عدد سیرابی را تمیز میشویم بعد با قیچی آشپزخانه به تیکه های کوچک برش میزنیم. حالا توی زود پس ۳ عدد حبه سیر رنده شده را با کمی روغن تفت میدهیم. بهش نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم بعد سیرابی خرد شده را بهش اضافه میکنیم و تفت میدهیم. با دو لیوان آب میزاریم که حسابی مغز پخت شود. در واقع ۴۰ دقیقه کافیه بعد از اون در زود پز را باز کرده و به سیرابی کمی آبلیموه و یا آبغوره اصافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی هم بجوشد و حسابی جا بیفتد و بعد تمام. نوش جان من خودم با این روش پختم که خیلی هم عالی بود .
ولی یه دستور دیگه برا دوستانی که این مدلی دوست ندارن .
مسیر پخت همون دستور اول هست. ولی بعد این که سیرابی پخت از صافی رد میکنیم و یک عدد پیاز را خلالی خرد می کنیم و تفت میدهیم. بعد بهش سیرابی را اضافه می کنیم و نمک و ادویه جات می زنیم و تفت میدهیم بعد دو عدد گوجه را خرد می کنیم و بهش اصافه میکنیم. اجازه میدهیم که بپزد و تمام حالا این خوراک را در ظرفی سرو می کنیم و به همراه سیب زمینی سرخ شده می توانید نوش جان کنید