دستور پخت نان خرما و گردو خونگی:
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان خرما و گردو با روش آسان:
اول یک قاشق شکر و یک قاشق مایه خمیر و نصف استکان آب ولرم را مخلوط کنید. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه پف کند. بعد در ظرف بزرکی ۴ قاشق شکر و یک عدد تخم مرغ و کمی نمک و وانیل و بکین پودر و ۴ قاشق روغن را مخلوط کنید و بعد مایه خمیر را هم اضافه کنید بعد آرد را کم کم اضافه کنید و تا جایی که خمیر به دست نچسبد و بعد به خمیر ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم خمیر دو برابر شود .
حالا بعد یک ساعت پف خمیر را گرفته و به ۷ چانه تقسیم کرده و طبق عکس می توانید درست کنید و لای هر خمیر مقداری گردو و خرما قرار دهید بعد این چونه ها را که درست کردید توی قالب چرب شده قرار بدهید و روی آن را با زرده تخم مرغ و کمی شیر و زعفران رو مالی کنید و بعد از ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود توی فر به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه