• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی قرابیه مارمالادی : اموزش درست کردن شیرینی قرابیه

    شیرینی قرابیه مارمالادی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی قرابیه مارمالادی با روش آسان:

    مواد لازم .
    ۱۲۵ گرم کره
    ۱ عدد تخم مرغ
    ۵ قاشق غ خ پودر قند
    نوک قاشق چ خ وانیل
    ۱ قاشق چ خ بکینگ پودر
    ارد به مقدار لازم (حدودا ۲ لیوان)

    رسپی شیرینی قرابیه مارمالادی:

    برای وسط این قرابیه ها از مربا یا مارمالاد دلخواه استفاده میکنیم.

    برای تزیین یا از شکلات اب شده و یا از مغز خورد شده پسته یا بادام یا گردو استفاده میکنیم.

    ابتدا در ظرف بزرگی کره آب شده را میریزیم. بقیه مواد به جز آرد حالا همه مواد را مخلوط کرده و بعد آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیری یکدست و نرمی بدست آید. بعد با وردنه خمیر را ما بین دو کاغذ روغنی باز کرده و بعد با کارتر دلخواه قالب میزنیم


    حالا در سینی فر کاغذ روغنی انداختیم قالب ها را میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم. بعد از پخت اجازه میدهیم که خنک شوند. بعد مابین این شیرینی ها مارمالاد یا مربا میزاریم و در اخر با شکلات اب شده تزیین میکنیم و روش مغز گردو میریزیم.

    شیرینی قرابیه مارمالادی

    About The Author