بادمجان شکم پر گردویی – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی

بادمجان شکم پر گردویی

اموزش اشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر گردویی با روش آسان:

خوب اول یک پیاز را رنده میکنیم . توی کمی روغن و زرد چوبه و به میزان لازم گردوی آسیاب شده تفت میدهیم. بعد بهش نمک و فلفل و رب انار اضافه میکنیم و به همین راحتی حالا مواد آماده شده را کنار می گذاریم .
حالا بادمجان ها را پوست کتده و با چاقو یه برشی تو ی بادمجان ایجاد میکنیم .حالا بادمجان ها را کمی سرخ میکنیم بعد شکم بادمجان ها را باز کرده و پر از مواد گردویی میکنیم و دوباره توی تابه یه کوچلو سرخ میکنیم و بعد از آن در تابه را میگذاریم تا بادمجان شکم پر ما مغز پخت شود 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image