رسپی باسلوق ژله ای :
سلام دوستان. اول از همه بگم این باسلوق خیلی خوشمزه میشه واقعا بهتر و عالی تر از بیرونیاست و خیلی راحت درست میشه به شرط آنکه تمام مراحل رو به دقت و حوصله انجام دهید
مواد لازم:
- پودر ژله دلخواه یک بسته
- آب سه چهارم لیوان
- نشاسته گل نیم لیوان
- شکر نصف لیوان
- گلاب سه چهارم لیوان
- روغن مایع سه قاشق غذاخوری
- ثعلب یک چهارم قاشق غذاخوری
- پودرنارگیل به مقدار کافی
- (منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است)
طرز تهیه باسلوق ژله ای :
ابتدا درون قابلمه نچسب یا چدن نشاسته و آب رو باهم مخلوط میکنیم تا کاملا صاف شود. بعد به ترتیب شکر و گلاب و پودر ژله رو اضافه میکنیم و بهم میزنیم. روغن مایع رو افزوده و در خاتمه ثعلب رو کم کم اضافه میکنیم و باهمزن دستی میزنیم تا ثعلب کاملا باز شود قابلمه رو روی حرارت کم میگذاریم و بدون وقفه آروم بهم میزنیم تا نشاسته پخته بشه و از خامی دربیاد هرچقدر نشاسته با حرارت کم پخته بشه نتیجه مطلوبی بدست میاد حدود سه ربع طول میکشه تا به غلظت کامل برسه از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا از داغی بیفته و خنک بشه بعد دستهامونو چرب میکنیم و به اندازه یه گردو برداشته وسطش یه نصفه گردو میذاریم ودر پودرنارگیل غلت میدهیم. نوش جان