شیرینی ساق عروس – آموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی در خانه مثل قنادی

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
شیرینی ساق عروس

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی ساق عروس با روش آسان:

مواد مورد نیاز:

  • ▫️روغن جامد  ۱۹۰ گرم
  • ▫️کره ۵۰ گرم
  • ▫️نصف یک تخم مرغ
  • ▫️گلاب یک قاشق غذاخوری
  • ▫️پودر هل یک قاشق مربا خوری
  • ▫️پودر قند دو قاشق غذا خوری سر پر
  • ▫️آرد  ۵۰۰ گرم

رسپی شیرینی ساق عروس خوشمزه:

روغن جامد و کره را روی حرارت بگذارید فقط در حدی که آب بشند ،سپس ۵ دقیقه با همزن بزنید. پودر قند را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر بزنید. تخم نرم را شکسته و هم بزنید و نصف آن را به مخلوط بالا اضافه کنید. هل و گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید،چون به روغن می افتد.خمیر را به شکل بیضی یا دایره کوچک باز کرده و نصف مغز گردو در بین آن قرار دهید.سینی فر را کاغذ انداخته و شیرینی ها را بچینید


در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰_۲۰ دقیقه قرار دهید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image