دستور پخت بادمجان شکم پر مجلسی خوشمزه:
یک شام خوشمزه و سریع
مواد مورد نیاز
بادمجان
گوشت چرخ کرده
جعفری خرد شده
پیاز
گردو
زرشک
نمک
زردچوبه
فلفل قرمز
رب گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگی
لیمو تازه و فلفل دلمه سبز
طرز تهیه بادمجان شکم پر مجلسی با روش آسان:
پیاز را طلایی کنید و گوشت چرخی را داخلش تفت بدین بعد بهش کمی رب گوجه فرنگی / نمک و زردچوبه / فلفل بزنید و زرشک و گردوی خرد شده را اضافه کنید و در آخر جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
بادمجان ها پوست بگیرید و بدون اینکه نصف کنید یک برش نیمه روی سطح آن بزنید ( یک ربع در آب نمک بزارید) و بعد از سرخ کردن کامل از مواد پر کنید
پوره ی گوجه فرنگی ( گوجه رنده شده) را در پیاز طلایی شده تفت بدین / نمک/ فلفل اضافه کنید و این سس را داخل ظرف مورد نظر بریزید و بادمجان ها را داخلش بچینید و کمی آب لیموی تازه به سس بزنید و روی شعله بمدت ۲۵ دقیقه با شعله متوسط بپزید ( من داخل فر گذاشتم ) بسیار لذیذه و راحت حاضر میشه .
نوش جان