• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ سیر عسلی : طرز تهیه با روش آسان !!

    مرغ سیر عسلی

    چه راه بهتری برای بازگشت به خانه و یک غذای خانگی خوشمزه و آماده برای شما در یک قابلمه ؟ مرغ سیر عسلی آهسته پز بدون مواد عجیب و غریب، فقط ران مرغ لطیف، استخوانی و بدون پوست که در سس فراوان با لبه های ترد، زغالی و چسبنده پخته شده است!

    شامی که تمام خانواده بارها و بارها دوستش خواهند داشت!

    مرغ سیر عسلی آهسته پز

    جدا از مرغ لطیف، سس واقعا به یاد ماندنی است – شامی که مدتها پس از ناپدید شدن باقیمانده ها به آن فکر خواهید کرد.

    یک دستور غذای آرام پز ساده که به اندازه کافی برای تغذیه خانواده شما تأثیرگذار است . پختن آنها در سس کره سیر عسلی عالی است و سس ایده آلی را برای سرو به شما می دهد.

    آهسته پختن ران مرغ با استخوان

    ران مرغ آهسته پخته شده قبل از پختن نیاز به کمی عشق دارد تا یک غذای فوق العاده خوشمزه را به شما بدهد:

    مزه دار کردن : با پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، شکر قهوه ای برای کمک به کاراملی شدن لبه ها و مقداری فلفل دلمه ای دلخواه چاشنی کنید. ابتدا آنها را با دستمال کاغذی خشک کنید تا ادویه بهتر بچسبد و جذب شود.
    تفت دادن اختیاری: در حالی که مرغ معمولاً به صورت خام در یک اجاق آهسته قرار می گیرد، سرخ کردن ران ها ابتدا در آن چاشنی ها فقط به مدت 2 دقیقه از هر طرف به بسته شدن آب درون کمک می کند. وقتی برای مدت کوتاهی در حال پختن هستیم، لزوماً زمان پخت را افزایش نمی‌دهد، اما طعم عمیق‌تری را در مرغ و سس شما ایجاد می‌کند! با این حال، این اختیاری است. اگر زمان اجازه نمی دهد، یا اگر نمی خواهید، لازم نیست این مرحله را انجام دهید. مرغ هنوز بدون سرخ کردن طعمی باورنکردنی دارد.
    آشپزی: برای اینکه بهترین مرغ زندگی خود را درست کنید، می‌خواهید آن‌ها را در نیمی از زمان پخت در سس برگردانید و تمام آن طعم‌های مهم را به آن‌ها اضافه کنید. سپس روی آن را بپوشانید و به پخت ادامه دهید. من می دانم که قانون کلی این است که هرگز در میانه پخت و پز آرام پز خود را باز نکنید، اما این دستور غذا کاملاً جواب می دهد! (فقط زیاد طول نکشد!)

    چه مدت زمان نیاز است که مرغ در قابلمه بپزد؟

    برای دستور پخت ما، ران مرغ را با زمان های پیشنهادی بپزید:

    تنظیم کم: 5-6 ساعت
    تنظیم بالا: 2-3 ساعت

    برای بررسی اینکه آیا آنها تمام شده‌اند، مطمئن شوید که نرم هستند و دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (75 درجه سانتیگراد) را ثبت کنید.

    سس برای مرغ سیر عسلی

    عسل، کره، سس سویا (مطمئن شوید که از سدیم کم استفاده می کنید)، سرکه برنج (یا سرکه سیب) و یک مقدار خوب سیر تمام چیزی است که نیاز دارید. مزیت اضافه این است که آب مرغ را در حین پخت آهسته آزاد می کند، که با سس سیر عسل مخلوط می شود تا طعم های باورنکردنی ایجاد کند!

    این دستور العمل باعث می شود تا سس زیادی روی برنج، رشته فرنگی، سبزیجات و سیب زمینی بریزد.

    در حالی که مرغ در حال استراحت است: آب کاسه آرام پز را در قابلمه بریزید. به جوش بیاورید و دوغاب نشاسته ذرت را با همزن بزنید تا به شربتی زیبا تبدیل شود.

    مرغ سیر عسلی

    لبه های ترد روی مرغ کم پخته؟

    اگر لبه‌های ترد و زغالی را می‌خواهید، ران‌ها را برای چند دقیقه آب‌پز کنید! به یک ورقه پخت خط دار نیاز دارید؛ مرغ را با مقداری سس غلیظ شده بمالید و بپزید تا به خوبی ذغالی شود. به لطف شکر قهوه ای و عسل موجود در سس، زمان زیادی نیاز ندارد!

    آمادگی از قبل

    مرغ و سس را می توان تا 1 روز قبل آماده کرد:

    • سس را روی مرغ سرخ شده/برشته شده بریزید (در کاسه آرام پز، ظرف پخت یا یک ظرف بزرگ و کم عمق نگهداری کنید).
    • روی آن را بپوشانید و تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید. سس را در ظرف جداگانه نگه دارید.
    • طبق دستور پخت آهسته بپزید

    باقی مانده

    با سس تا 3 روز در یخچال بگذارید یا 3 ماه در فریزر بگذارید. سس در حین نگهداری از مرغ خیس می شود و روز بعد طعم بهتری دارد!

    پیشنهاد

    روی برنج بخارپز یا ساده با لوبیا سبز سرخ شده کره ای یا گل کلم بوداده، پوره سیب زمینی، پوره گل کلم یا نودل سرو کنید!

    مرغ سیر عسلی

    مواد مورد نیاز :

    مرغ:

    • 6 ران مرغ بزرگ، بدون پوست و استخوان (2 1/2 پوند یا کمی بیش از 1 کیلوگرم)
    • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده

    مواد مالش:

    • 1 قاشق چایخوری پاپریکا (ملایم یا دودی)
    • شکر قهوه ای 1/2 قاشق چایخوری
    • پودر سیر و پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
    • 1/8 قاشق چایخوری فلفل کاین، (اختیاری)
    • 1 قاشق چایخوری نمک درشت
    • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده

    سس کره سیر عسلی:

    • 1/2 فنجان (6 اونس | 170 گرم) عسل
    • 1/2 فنجان (125 گرم | 4 اونس) کره بدون نمک
    • 6 حبه سیر، ریز خرد شده یا خرد شده
    • 2 قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم
    • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج، (یا سرکه سیب)
    • نمک خوب
    • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده

    اضافی:

    • 1/4 فنجان آب یا آب مرغ
    • 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت (آرد ذرت)

    طرز تهیه مرغ سیر عسلی

    مرغ:

    • ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست را با حوله کاغذی خشک کنید. 1/2 قاشق غذاخوری روغن را با مواد مالیده ترکیب کنید. مرغ را مزه دار کنید، مخلوط را به مرغ بمالید.
    • تفت دادن اختیاری: 1/2 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. هر طرف مرغ را به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا خوب بپزد. (مرغ را تا آخر نپزید، این مرحله صرفاً برای طعم دادن است.)

    ران مرغ را به یک کاسه آرام پز 6 لیتری منتقل کنید.

    سس:

    کره را در همان ماهیتابه‌ای که مرغ در آن بود، ذوب کنید و تکه‌های قهوه‌ای باقی‌مانده در تابه را جدا کنید. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. باقیمانده مواد سس را هم بزنید؛ به مدت 1 دقیقه سریع بجوشانید.
    از روی حرارت بردارید.

    آهسته پختن:

    • سس را روی مرغ در کاسه آرام پز بریزید و ران ها را داخل سس بریزید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند. با درب بپوشانید و با حرارت بالا به مدت 2-3 ساعت یا با حرارت کم به مدت 5-6 ساعت بپزید. نیمی از پخت را با سس بپزید.
    • مرغ را داخل ظرف سرو بریزید و با فویل بپوشانید . بگذارید 5 دقیقه استراحت کند.
    • در حالی که مرغ در حال استراحت است: آب کاسه آرام پز را در یک قابلمه به اندازه کافی بزرگ بریزید تا مایع جا شود. روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید بجوشد.
    • 1/4 فنجان آب (یا آب گوشت) را با 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت/آرد ذرت را مخلوط کنید. به سس اضافه کنید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه خوب بجوشد یا تا زمانی که غلیظ شود و به قوام شربتی تبدیل شود. (لطفا توجه داشته باشید: سس با سرد شدن غلیظ می شود).
    • برای سس غلیظ تر، این مرحله را با 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت اضافی مخلوط با 2 قاشق چایخوری آب تکرار کنید. به سس اضافه کنید و بپزید تا غلیظ شود. این مرحله را تا رسیدن به قوام دلخواه خود ادامه دهید.

    کبابی:

    • ران های مرغ آهسته پخته شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید. مرغ را با مقداری از سس غلیظ شده، حدود 2 قاشق غذاخوری در هر ران بپزید. هر طرف را به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا لبه های آن سفت شود.
    • مرغ را برش بزنید و با سس کره سیر عسلی سرو کنید.

    یادداشت

    از ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان استفاده کنید. استفاده از پوست روی ران ها خوب است، به شرطی که پوست را بپزید تا مقداری از چربی به دست آید تا از ذوب شدن بیش از حد چربی در مایع/سس آب پز جلوگیری کنید.

    مرغ سیر عسلی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author