اموزش درست کردن دسر پاناکوتا سه رنگ با روش آسان:
مواد مورد نیاز:
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۶-۷ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر
- آب سرد ۱/۴ لیوان
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه دسر پاناکوتا سه رنگ سفارشی:
شیر و شکر رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت تا شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو بریزین روی اب سرد و بذارین اسفنجی شه بعد بذارینش روی کتری رو بخار اب جوش هم بزنین تا ژلاتین کاملا حل شه و یکدست و زلال بشه
خامه رو هم بذارین رو کتری هم بزنین تا رقیق بشه
چند قاشق از شیر داغ رو بریزین تو خامه هم بزنین تا کاملا رقیق بشه و خامه رو به بقیه شیر اضافه کنین، آخر هم ژلاتینو به شیر اضافه کنین
حالا میتونین مواد شیری که درست کردینو به ۳ قسمت تقسیم کنین، برای پاناکوتا وانیلی مقداری وانیل یا اسانس وانیل اضافه کنین، برای پاناکوتا شکلاتی برای هر لیوان شیر ۱ قاشق مربا خوری پودر کاکائو و یک تکه شکلات تخته ای اضافه کنین و برای پاناکوتا نسکافه ای به ازای هر ۲ لیوان شیر یک بسته پودر نسکافه اضافه کنین.
نکته تکمیلی: ژله رو باید بذارید بیرون سرد بشه ، یعنی حتی یه کوچولو هم گرما نداشته باشه ، یا قرارش بدید تو دمای محیط و یا وقتی از داغی افتاد چند دقیقه ای داخل یخچال قرار بدید، حتی اگر مقدار کمی هم ولرم باشه شیرو که بریزید دون دون میشه ، پس بهتره ژله که خنک شد هم حدود ۲ دقیقه داخل یخچال بذارید که سرد سرد بشه .