اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا پیکو با روش آسان:
مواد لازم برای خمیر
1 لیوان شیر گرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
1/2 لیوان روغن
1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
3 تا 3.5 لیوان آرد (بسته به نوع آرد، ممکن این کمتر یا بیشتر شود)
مواد سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر آویشن
مواد پیتزا
سوسیس، ژامبون (کالباس) زیتون، فلفل سبز، قارچ یا هر مواد دلخواه دیگر که در خانه دارید
پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
رسپی و طرز تهیه پیتزا پیکو:
ابتدا شیر، خمیر مایه و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد. سپس روغن و نمک را اضافه کنید و آرد را کم کم و به تدریج اضافه کنید و کامل مخلوط کنید و ورز دهید، برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید. در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید. در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بگذارید. برای اماده سازی سس، رب گوجه فرنگی و آویشن را با مقداری خیلی کم اب مخلوط کنید و کنار بگذارید،
سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید. خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر، سپس با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته و روی آنها ابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس در اواخر پخت سینی را از فر خارج کنید و روی پیتزا ها پنیر بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید، نوش جان