
اموزش درست کردن و طرز تهیه پیتزا لقمه ای خوشمزه:
- خمير مايه يه ق غ خ سرخالى
- شير نصف ليوان
- آب ولرم یک سوم لیوان
- روغن مايع ٦ ق غ خ
- تخم مرغ يك عدد
- شكر يه ق چ خ
- نمك نصف ق چ خ
- آرد سه و نيم ليوان
رسپی و طرز تهیه پیتزا لقمه ای مجالس:
خمير مايه رو با شكر و يك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه ى مواد رو به جز ارد باهم مخلوط كنيد ،ارد رو الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريبا سفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه)
بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دوساعتى استراحت ميديم تا ور بياد….
بعد اینکه خمیر آماده شد،میز کار رو آرد پاشی می کنیم خمیر رو به قط یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کمی بپزه ،خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر میریزیمو روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵. درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه…
مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده،فلفل دلمه و قارچ و جعفری و ذرت باشه..
می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید.. یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید . فقط اگر از گوشت مرغ و یا چرخ کرده استفاده میکنید از قبل بپزیدشون و بعد به دیگر مواد اضافه کنید . ادویه هم دلخواهی هست هرچی خودتون دوست دارید بزنید.
نوش جان