طرز تهیه و اموزش درست کردن شور گل کلم با روش اسان:
- گل کلم ۲ کیلو
- هویج پوست کنده و حلقه شده ۱ کیلو
- کرفس ۱ کیلو
- خیار قلمی کوچیک 1 کیلو
- فلفل سبز تند 100 گرم
- سیر ۲ بوته
- سبزی (ترخون، شوید) نیم کیلو
- نمک، سرکه به میزان لازم
اموزش درست کردن شور گل کلم:
تمام مواد رو بشورید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک بشه، هویج و کرفس و گل کلم رو خرد کنید، خیار، فلفل و سیر و سبزی نیاز به خردشدن ندارن، فقط یکی دو تا فلفل رو از وسط نصف کنید تا مزه بیشتری به مواد بده. تمام مواد شور رو لایه لایه داخل ظرف مناسب بریزید (ظرف خیس نباشه که شور کپک میزنه، من گشنیز و جعفری م ریختم) لایه آخر رو با مقدار زیادی سبزی و برگ کرفس بپوشونید.
حالا یه قابلمه بزرگ بردارید و برای هریه لیوان آبی که میریزید یه قاشق غذاخوری سر پر نمک و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید احتیاج داریم، آب و نمک رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد بعد از رو شعله بردارید و سرکه رو اضافه کنید و هم بزنید، دقیقا ده دقیقه بعد مخلوط شور اب و سرکه رو روی مواد بریزید تا کل مواد رو بپوشونه.
فوت کوزه گری: برای خوش طعم شدن شور بعد اینکه شور آب رو ریختید رو مواد ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری سرکه سیب روی مواد شور بریزید و روی تمام ظرف ها یه کیسه فریزر بذارید و درب ظرف رو محکم ببندید تا هوا واردش نشه، یه روز تو محیط آشپزخونه باشه و بعد بذاریدش یخچال یا یه جای خنک تا کمتر از یه هفته اماده شه این محبوب دلهااااا به به