اموزش درست کردن و طرز تهیه چیزکیک معجون با روش اسان:
- بیسکویت پتی بور 50 عدد
- کره نرم شده دمای محیط 75 گرم
- پنیر ماسکار پونه 200 گرم
- خامه پاکت صورتی 200 گرم (من خامه فرم گرفته قنادی زدم)
- پودر ژلاتین 2.5 ق غ پر
- شیر عسلی 6 ق غ پر (این مقدار شیرعسلی، شیرینی متعادلی داره اگه شیرین تر دوست دارید بیشتر بریزید)
- شیر 2ق غ
- آب سرد 1/4 پیمانه
- گردو و پسته آسیاب شده و کنجد بدون نمک هر چقدر کَرَمِتونِه. خیلی زیاد هم نریزید. میتونید بستنی معجون هم اضافه کنید ولی من نریختم.
- موز دو عدد
رسپی و طرز تهیه چیزکیک معجون:
ابتدا برای درست کردن کراست، بیسکویت را پودر میکنیم. من از دستگاه خورد کن استفاده میکنم تا کاملا یک دست شود. سپس کره را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. من از قالب کمربندی با قطر 20 سانت استفاده کردم. میتونید از قالب معمولی هم استفاده کنید فقط زیرش دو تا سلفون پهن کنید که لبه های سلفون از لبه ظرف بلندتر باشه تا بعد از درست شدن دسر بتونید با کمک سلفون دسر رو از ظرفتون در بیارید. کره و بیسکویت رو در قالب ریخته و با پشت قاشق و یا پشت لیوان کاملا مواد را صاف و فشرده کنید.
دقت تو این مرحله باعث میشه بعد از سرو کراست خورد نشه. نیم ساعت قالب را دریخچال میگذاریم تا کراست سفت شود. تو این فاصله پنیر ماسکارپونه را با شیر میزنیم تا کاملا یکدست شود. شیر باعث یک دست شدن پنیر میشود. پودر شیر عسلی را اضافه کرده و دوباره میزنیم.
خامه را هم با مواد میزنیم تا یک دست شود. پودر ژلاتین و آب را مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود. سپس میگذاریم تا سرد شود. بعد به پنیر کم کم اضافه میکنیم و دوباره با هم زن میزنیم. دقت کنید که اگر خوب هم نزنید بعدا تکه های ژلاتین مثله لاستیک زیر دندون میاد. گردو و پسته و کنجد را اضافه میکنیم. موز را تکه تکه کرده و روی کراست میگذاریم. مواد پنیری را روی کراست ریخته و میگذاریم تا در یخچال کاملا خودش رو بگیره. من حدود 1 ساعت گذاشتم.
نوش جان
دستورازمهام جان