رسپی و طرز تهیه شیرینی سویتز :

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی سویتز در خانه:
مواد لازم:
آرد با آب برای چسبیدن، ورمیشل
پاکستانی يا همون شعريه + شيرعسلي + پنیر کیری + كرم لوتوس + خامه ،كره٥٠گرم دريم ويپ
روش:- برش های سويتزبا اندازه کوچک روی مخروط ها پیچیده می شود و انتهای آنها با آن ثابت می شود
مخلوط چسبنده (آرد + مقداری آب)
سپس آن را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و پس از سرد شدن ، آن را از مخروط ها بیرون می آوریم.
مواد آن 3 لایه است.
لایه اول:
ورمیشل پاکستانی ، خرد شده و بو داده (همان تفت داده شده )را با ٥٠گرم كره و نصف شير عسلي
لایه دوم:
– در مخلوط کن 3 پنیر کیری + دريم ويپ و يك پاكت خامه يك قاشق كرم لوتوس يا نوتلا يا …
لایه سوم:
طبق سلیقه (نوتلا ، پسته ، کره لوتوس ، تافی)