• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بوکاتینی آل آماتریچانا : طرز تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه

    بوکاتینی آل آماتریچانا

    دستور پخت بوکاتینی آل آماتریچانا :

    سلام به روی ماه تک تک تون. خب همون طور که بهتون قول داده بودم امروز یه غذای معروف ایتالیایی داریم به اسم بوکاتینی آل آماتریچانا. بوکاتینی یه مدل اسپاگتی بلند و رشته ایه که وسطش سوراخه. آماتریچانا هم که یه مدل سس هست که درکنارش با کوفته سرو میشه. من از رسپی شف طیبه الهام گرفتم

    اموزش اشپزی و طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا با روش آسان:

    برای درست کردن سس مخصوصش اول یه دونه پیاز رو خرد کردم و تو ماهیتابه سرخ کردم. بهش زردچوبه زدم، بعد سه حبه سیر له شده اضافه کردم و در آخر پوره ی شش تا گوجه سایز متوسط رو بهش اضافه کردم و گذاشتم آبش کشیده شد. چون گوجه های این فصل رنگ ندارند یه کوچولو سس کچاپ (یا رب گوجه) بهش زدم. همراه با نمک و فلفل سیاه و پول بیبر و یه مشت ریحون و جعفری تازه خرد شده (خشکشش هم میشه) و بعد از روی حرارت برداشتم و کنار گذاشتم..

    بعد رفتم سراغ درست کردن کوفته هام:

    یه پیاز کوچیک و دوحبه سیر و دوق غ جعفری خرد شده رو ریختم تو غذاساز بعد دویست گرم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم تا خمیری شه، بعد یه دونه تخم مرغ، یه ق غ سس کچاپ تند، دو ق غ آرد سوخاری همراه با نمک و فلفل و یک سوم پیمانه پنیر پارمزان بهش اضافه کردم و چند پالس دیگه زدم، بعد این میت بال ها رو قلقلی کردم و چیدم تو سینی که داخلش کاغذ روغنی گذاشته بودم و داخل فر ۲۰۰ درجه قرارش دادم به مدت بیست دقیقه تا کاملا پخت و قهوه ای شد..


    بعد رفتم سراغ اسپاگتی:

    داخل قابلمه آب و روغن زیتون ریختم و اسپاگتی رو بهش اضافه کردم و وقتی به مرحله آلدنته رسید آبکشش کردم. ( یعنی بیرونش نرمه ولی مغزش هنوز سفته، حدودا کمتر از ده دقیقه به این مرحله میرسه). بعد میذاریم روی شعله مجددا و اسپاگتی رو به سس اضافه میکنیم همراه با سه ق غ پر پنیر پارمزان و اجازه میدیم یکی دو دقیقه دیگه هم بپزه تا نرم شه اسپاگتی مون. برای سروش هم اسپاگتی رو میکشیم تو ظرف و روش باز پنیر پامزان و اگه دوست داشتیم پنیر موتزارلا میریزیم.( رسپی اصلی این پاستا پنیر رومانو داره ولی چون تو ایران کمیابه حذف شده از دستور) همراه با یه مشت جعفری خرد شده و بعد کوفته ها رو کنارش میچینیم و به این صورت یه اسپاگتی بی نظیر رو تجربه میکنیم

    بوکاتینی آل آماتریچانا

    About The Author