رسپی و طرز تهیه کیک چای و گردو و دارچین:
دوستان کیک داریم چه کیکی خوش طعم وخوش عطر با بافت پنبه ای مناسب عصرانه و صبحانه. تمام نکات رو هم براتون نوشتم پس شمام با لایکا و کامنتای خوشگلتون بهم انگیزه بدید مثل همیشه مرسییییی
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل نوک کارد
- روغن ۱/۲ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱ تا ۱ و نیم پیمانه
- دارچین ۱ قاشق چ
- بگینگ پودر ۳ قاشق چ
- چای دم کرده پررنگ و غلیظ ۱ پیمانه
- گردو خرد شده به میزان دلخواه
- هل نصف ق چ .
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک چای گردو و دارچین با روش اسان:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا سفید رنگ و کشدار بشه؛ بعد روغن را اضافه کنید و بعد چای دم کرده و سرد شده رو. آرد و بگینگ پودر و دارچین و هل رو با هم سه بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کرده و هر بار با دور کند همزن فقط درحد مخلوط شدن بزنید؛ یه مقدار از آرد رو نگه دارید و با گردو قاطی کنید و بعد به مواد اضافه کنید (این کار واسه اینه که گردو ته قالب نره) بعد در فری که از یک ربع قبل روشن کردیم با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه میپزیم.
نکات:
1. هر چه چای غلیظ تر باشد کیک شما هم تیره تر میشود.
2. طعم دارچین خیلی ملایم احساس میشه توی کیک ولی اگه دوست ندارین میتونید به جاش پودر کاکائو بزنید.
3. کیک رو بعد از اینکه کامل سرد شد از قالب خارج کنید.
4. قالب مناسب برای این مقدار مواد میان تهی ۲۵ سانت یا معمولی ۲۳ سانت هست البته ۲۰ سانت با دیواره بلند هم خوبه.
5. به جای پودر هل میتونید وقتی چای رو دم میکنید داخلش دو تا هل بریزید.