طریقه تهیه کینوا:
سلام بچه ها امروزمیخوام براتون از کینوا بگم ،کینوا یابرنج قهوه ای که جایگزین عالی ای برای برنج سفیده .
کینوا یا همون خاویار گیاهی یه جور شبه غلاته که قدمتش به ۵۰۰۰ سال میرسه بسیار سبکتر و خوش هضم تر از دونه های دیگه غلات هست و جزو غذاهای کامل به حساب میاد چون پر از خاصیته از اونجایی که میدونم ایرانی ها باغذاهای جدید خیلی سخت رابطه برقرار میکنن یه آشنایی بهتون در مورد مزش بدم که خیلی طعمش شبیه کنجد هست، کینوا منبع غنی پروتئین، فیبر، آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، زینک، ویتامین های گروه B و E امگا ۳ و ۶ ست، فاقد گلوتن بوده و از همه مهمتر باعث آب کردن شکم و پهلوهاتون میشه. پس حتما در برنامه های غذایی تون بگنجونید نگران طعمش هم نباشید یکی دوبار بخورید به مزش عادت میکنین.
اموزش اشپزی و طریقه تهیه کینوا با روش اسان:
برای آماده کردنش هم نصف فنجون از کینوا رو با یه فنجون آب و کمی نمک و روغن بزارین روی حرارت جوش که اومد کمش کنین درشو بذارین تا آبش تموم شه بعد از سرد شدن میتونید داخل سالاد بریزید یا کنار هرسبزیجات دیگه سروکنید من اینجا کنار حبوبات پخته و سبزیجات و تن ماهی گذاشتم،من که خیلی دوسش دارم مطمئنم شمام دوستش خواهید داشت، برای دوستان خارج کشور عکس شو گذاشتم میتونن ازهمه فروشگاه هاتهیه کنند.