• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گارنی یاریخ ( بادمجان شکم پر )+ نکات کلیدی

    طرز تهیه گارنی یاریخ

    دستور پخت و طرز تهیه گارنی یاریخ خوشمزه:

    • 4 عدد بادمجان درشت پنیر موتزارلا به مقدار نیاز
    • 100 گرم گوشت چرخ‌کرده 
    • 2 عدد پیاز متوسط 
    • 1 پیمانه قارچ اسلایس شده
    • 2 /1 پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده 
    • روغن، زردچوبه، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم .

    مواد لازم برای سس گوجه:

    • 2 عدد گوجه‌ فرنگی بزرگ 
    • 3 حبه سیر خرد شده 
    • 2 /1 ق س رب گوجه‌ فرنگی 
    • 3 ق س زعفران محلول در آب .

    طرز تهیه گارنی یاریخ ( بادمجان شکم پر) با روش اسان:

    ابتدا بادمجان‌ها را با پوست خوب بشویید، سپس آنها را از طول به دو قسمت کنید. داخل شکم بادمجان را کمی خالی کرده و سپس روی سطح آن کمی نمک بریزید و حداقل نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز و فلفل دلمه‌ای را داخل آن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و زردچوبه به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده، مواد را خوب تفت دهید (بادمجان هایی که خالی کرده بودید را هم ریز خرد کنید و با بقیه مواد تفت دهید)

    در انتها قارچ اسلایس شده را به مواد گوشتی اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید. بعد از آنکه مواد آماده شدند، تابه را خاموش کنید. حالا گوجه‌ فرنگی‌ ها را به همراه سیر داخل مخلوط‌ کن یا ظرف غذا ساز بریزید تا پوره‌ ای شکل شوند، سپس آن را در تابه با کمی روغن تفت دهید.

    در نهایت رب گوجه‌ فرنگی و زعفران دم‌ کرده را به سس اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و سس آماده شود. بادمجان‌ ها را با مواد گوشتی پر کنید. بادمجان‌ های پر شده را داخل تابه روی سس بچینید و با شعله کم صبر کنید تا بادمجان‌ ها کاملا پخته شوند. پس از پخت، کمی پنیر موتزارلا روی بادمجان‌ ها بریزید و تا زمان طلایی شدن، آن را داخل فر قرار دهید. شعله بالا را روشن کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا سطح بادمجان‌ها طلایی شود.
    .
    نوش جان

    طرز تهیه گارنی یاریخ

    About The Author