اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ مجلسی با روش اسان:
- رون مرغ چهار تیکه
- خلال بادوم دو ق غ
- پیاز درشت دو عدد
- آلو خورشتی یا آلو بخارا نصف استکان
- زعفرون دم کرده دو ق غ
- ادویه کاری یک ق غ
- نمک به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه مرغ مجلسی:
اول مرغ ها رو زیر و رو کامل تو کمی روغن تفت میدیم و کنار میذاریم، حالا داخل همون روغن پیازها رو درشت رنده کنید و تفت بدید تا نرم بشه، مرغ رو به پیاز اضافه کنید بعد ادویه رو بریزید ویه تفت بدید، آلو و زعفرون و نمک رو ریخته و آب به اندازه ای که دو بند انگشت روی مرغ رو بگیره بریزید و بذارید با شعله ملایم حدود یک ساعت بپزه، بعد خلال بادوم رو داخلش اضافه کنید و بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنید، غذای ما حاااضره، به همین راحتی به همین خوشمزه گی..