• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ مجلسی : دستور پخت غذای سنتی آسان

    طرز تهیه مرغ مجلسی

    اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ مجلسی با روش اسان:

    • رون مرغ چهار تیکه
    • خلال بادوم دو ق غ
    • پیاز درشت دو عدد
    • آلو خورشتی یا آلو بخارا نصف استکان
    • زعفرون دم کرده دو ق غ
    • ادویه کاری یک ق غ
    • نمک به میزان لازم

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ مجلسی:

    اول مرغ ها رو زیر و رو کامل تو کمی روغن تفت میدیم و کنار میذاریم، حالا داخل همون روغن پیازها رو درشت رنده کنید و تفت بدید تا نرم بشه، مرغ رو به پیاز اضافه کنید بعد ادویه رو بریزید ویه تفت بدید، آلو و زعفرون و نمک رو ریخته و آب به اندازه ای که دو بند انگشت روی مرغ رو بگیره بریزید و بذارید با شعله ملایم حدود یک ساعت بپزه، بعد خلال بادوم رو داخلش اضافه کنید و بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنید، غذای ما حاااضره، به همین راحتی به همین خوشمزه گی..

    طرز تهیه مرغ مجلسی

    About The Author