• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک ترد ترکیه ای : به روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه بورک ترد

    طرز تهیه بورک ترد :

    مواد لازم:

    • یک بسته یوفکای باقلوا
    • برای سس:
    • یک استکان شیر
    • 1 استکان آب
    • یک استکان روغن مایع

    مواد میانی:

    • 250 – 300 گرم گوشت چرخ کرده
    • یک عدد پیاز
    • نمک
    • فلفل سیاه
    • پول ببر

    برای مواد میانی:

    • پنیر چرب از هر نوع به دلخواه

    طرز تهیه بورک ترد:

    میتوانید تعدادی را گوشتی و تعدادی پنیری درست کنید یا فقط از یک نوع بپزید.

    ابتدا مواد گوشتی را آماده میکنیم پیاز و گوشت را تفت میدهیم و میپزیم و ادویه اضافه میکنیم.


    یک یوفکا را پهن می کنیم . یکی دو قاشق از مواد سس ریخته و خوب پخش میکنیم و لایه بعدی یوفکا را میگذاریم و باز سس میزنیم و به همین ترتیب تا چهار لایه از مواد گوشتی یا پنیری یک قسمت یوفکا می گذاریم و آرام بود می کنیم و داخل ظرف چرب شده قرار میدهیم تا همه ی یوفکا ها تمام شود روی یوفکا ها را هم از سس زده و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم بعد از در آوردن از فر رویش را نمی پوشانیم تا ترد بماند.
    نوش جان

    طرز تهیه بورک ترد

    About The Author