اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ تندوری با روش اسان:
غذای هندی داریم اونم چه غذااااایی، نگم براتون از خوشمزه گیش. اولین بار این غذا رو مالزی تو یه رستوران هندی خوردم و به قدری برام لذیذ بود که گفتم هر جور شده باید رسپی اصلیش رو گیر بیارم، خلاصه گشتم و گشتم تا پیداش کردم و با این رسپی درست کردم و دقیقا مزه ش همون شد چه بسا خوشمزه تر، یعنییی کیف کردم. دلم نیومد واسه شما هم نذارم امیدوارم درست کنید و مثل من از عطر و طعم بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم:
- پودر سیر ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- زنجبیل رنده شده ۱ق چ
- پودر تخم گشنیز ۱ ق چ
- پودرپاپریکا ۱ ق چ
- پودر زیره سیاه و زیره سبز هر کدام ۱ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- فلفل سیاه ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- پودر لبو ۱/۵ ق غ
- ماست ۱ لیوان
- مرغ ۴-۵ تیکه (رون و بال و کتف باشه بهتره)
- ادویه گراماسالا ۱ ق چ
- ادویه تندوری ۱ق چ
- روغن زیتون ۱ ق غ
(ادویه ها رو به ذائقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید)
برای خوش رنگ شدنش علاوه بر پودر لبو از کمی رنگ خوراکی قرمز هم میتونید استفاده کنید.
دستور پخت و طرز تهیه مرغ تندوری :
همه مواد مرینیت رو با هم مخلوط کنید. با استفاده از چاقو روی سطح مرغ شیار ایجاد کنید تا مواد مرینت به خوردش بره، مرغ ها رو داخل مواد مرينت بريزيد و به مدت حداقل ۵ ساعت داخل يخچال استراحت دهيد. (اگر یک شب تا صبح بزارید بهتره) تو اين فاصله چند بار زير و روش كنيد تا خوب مزه دار شوند. بعد از اين مدت داخل ظرف چرب شده بچينيد و از مواد مرينت هم روش بريزيد، سیب زمینی رو هم با مواد مرینیت آغشته کنید و کنار مرغ ها بزارید. با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بدون اینکه روش رو بپوشونید بزارید بپزه من به مدت ۲ ساعت گذاشتم.
.