دستور پخت و طرز تهیه شیرین قاتق سنتی :
این خورشت خوشمزه یه غذای گیلانیه که معمولا در کنار فسنجون سرو میشه و از غذاهای مجلسی گیلانی هاست. سالاد خوشمزه مونم ترکیب کینوا و سبزیجات و حبوباته که البته خودش یه غذای کامله، خلاصه که جاتون حسابی خالی
- مرغ ( سینه یا رون) چهار تیکه
- آلو سیاه و برگه قیصی و آلو خورشتی
- پیاز ۴ عدد بزرگ
- رب گوجه یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، زعفرون و پودر دارچین به میزان لازم
- شکر و کشمش در صورت تمایل
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
اموزش اشپزی و طرز تهیه شیرین قاتق با روش اسان:
خب اول ازهمه مرغ رو بذارید با یه کم آب و یه پیاز کوچیک و نمک و زردچوبه بپزه و بعد از یه ساعت زیرشو خاموش کنید. حالا پیاز رو خرد میکنیم و حسابی تفت میدیم همراه با ززدچوبه داخل روغن، بعد مرغ رو بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم، بعد به ترتیب آلوها و قیصی رو که از شب قبل خیس خوردن اضافه میکنیم در آخر هم کشمش رو (برای هر دو نفر ۴ تا آلو و چهار تا قیصی و یه قاشق غذاخوری کشمش بریزید) میریزیم و تفت میدیم.
همراه با یه قاشق غذاخوری رب گوجه، بعد آب مرغ رو بهش اضافه میکنیم (تا حدی که فقط روی مرغ رو بگیره چون این خورشت اصلا آبکی نیست) همراه با زعفرون آب کرده و دارچین و نمک و فلفل و آبلیمو. حالا در ظرف رو میذاریم تا کاملا جا بیفته خورشتمون و غلیظ شه. اگر مثل من خورشت ملس دوست دارید که هیچی و گرنه تو این مرحله دو قاشق شکر هم به خورشت تون اضافه کنید.
بییییینظیره حتما درست کنید و عکسای خوشگلتون رو برام بفرستید.
نوش جان