اموزش درست کردن و طرز تهیه براونی با روش آسان:
براونی یه شیرینی خوشمزه ست که مایه کیک غلیظ تر از کیکهای معمولیه برای همین بافت منسجم تری داره، روی کیک کاملا ترد ولی داخلش کاملا نرمه و بافت عالی ای داره، در تهیه براونی از مقدار کمی آرد استفاده میشه و در واقع مواد اصلی شکلات و کره و تخم مرغ هستند، طعم اصلی شیرینی رو شکلات تعیین میکنه پس حتما از شکلات با کیفیت استفاده کنید و مقدارشو به هیچ وجه کم نکنید.
- کره ۲۰۰ گرم
- شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- نمک ۱/۲ق چ
- شکر سفید ۱ پیمانه
- شکر قهوه ای ۱ پیمانه
- عصاره وانیل ۲ ق چ
- آرد قنادی ۱ پیمانه
دستور و طرز تهیه براونی:
اول فر رو با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید، قالب ۲۰*۳۰ رو کاغذ روغنی بندازید و روشو با روغن چرب کنید، شکلات تخته ای رو به قسمتای ریز تقسیم کنید و بعد با کره مخلوط کنید و بذارید روی شعله غیر مستقیم یا داخل مایکروفر تا بن ماری شه و کاملا مخلوط کنید تا مطمئن شید آب شدن؛
حالا تخم مرغ ها رو داخل ظرف دیگه ای بشکنید و کاملا هم بزنید سپس نمک و شکر و وانیل و مخلوط شکلات رو باهاش ترکیب کنید حالا آرد رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد داخل قالب ریخته و روشو با قاشق صاف کنید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا روی کیک براق شه؛ بعد که از فر خارج کردید و کیک کاملا خنک شد از کاغذ روغنی جداش کنید و دورشو با چاقو ببرید تا صاف شه و به صورت مربع با سایز دلخواه برش بزنید، تا یک روز تو دمای بیرون میتونید نگه دارید ولی بعد اون حتما باید یخچال نگهداری شه..
نوش جان