اموزش درست کردن و طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ با روش آسان:
سلام دوستان خوبم؛ امروز یه شیرینی آوردم وووااااووووو راحت و خوشمزه و کم هزینه. بدون اغراق باید بگم طعم قدیم رو برام تداعی کرد. ازش غافل نشید که موجب پشیمانیست
- ۲۵۰ گرم آرد قنادی
- ۳ گرم خمیر مایه
- ۲۰۰ گرم آب
- ۱ قاشق مرباخوری شکر
- ۲ قاشق شربت بار یا عسل
رسپی بامیه بدون تخم مرغ :
بجز آرد بقیه ی مواد رو قاطی میکنیم؛ بعد میریزیمشون توی آرد هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن؛ خمیر خیلی چسبنده ای داریم تموم شد. از این راحت تر؟؟؟ حالا سر ظرف رو بپوشونید و بزارید کنار.. جلوی باد نباشه. بعد از ۲۰ دقیقه خمیرمون آمادست. چون خمیر کمی سفته باید از قیف پارچه ای استفاده کنید ولی من چون تو شستن تنبلم توی ۲ تا قیف یکبار مصرف ریختم. به اینصورت که اول کمی از مواد رو ریختم تو قیف یکبار مصرف بعد اونو گذاشتم تو یه قیف دیگه.
خب حالا واسه ریختن توی روغن: اول سر قیف رو کمی قیچی کنید بریزید داخل روغن و انتهاش رو با قیچی تمیز برش بزنید. اگه اندازه ی بامیه ها رو دوست نداشتید کمی سر قیف رو بزرگتر کنید. دقت کنید هر کدوم از بامیه ها در جا ۳ برابر میشه پس زیاد بزرگ نریزید. با شعله ی متوسط سرخ کنید. شعله زیاد باشه مغز پخت نمیشن. شعله پایین باشه خشک میشن؛ خب حالا که بامیه ها سرخ شدن موقع شربت زدنشونه. این بامیه چون خیلی نازکه لازم نیست توی شهد بخوابه
. با قلمو روشونو شربت میزنیم. اگه دوست داشتید یکسری رو پودر قند بپاچید؛ خوشمزه میشه. اگه شربت بار ندارید فعلا عسل بزنید ولی تو اولین فرصت با شربت بار درست کنید
.
نوش جان