طرز تهیه گارنی یاریخ ( بادمجان شکم پر )- آموزش آشپزی غذای سنتی و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه گارنی یاریخ خوشمزه:

طرز تهیه گارنی یاریخ
  • 4 عدد بادمجان درشت پنیر موتزارلا به مقدار نیاز
  • 100 گرم گوشت چرخ‌کرده 
  • 2 عدد پیاز متوسط 
  • 1 پیمانه قارچ اسلایس شده
  • 2 /1 پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده 
  • روغن،زردچوبه، نمک و فلفل،آویشن و پودر سیر به میزان لازم .

مواد لازم برای سس گوجه:

  • 2 عدد گوجه‌فرنگی بزرگ 
  • 3 حبه سیر خرد شده 
  • 2 /1 ق س رب گوجه‌فرنگی 
  • 3 ق س زعفران محلول در آب .

اموزش اشپزی و طرز تهیه گارنی یاریخ ( بادمجان شکم پر) با روش اسان:

ابتدا بادمجان‌ها را با پوست خوب بشویید،سپس آنها را از طول به دوقسمت کنید. داخل شکم بادمجان را کمی خالی کرده وسپس روی سطح آن کمی نمک بریزید و حداقل نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز و فلفل دلمه‌ای را داخل آن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه نمک، فلفل، پودر سیر،آویشن و زردچوبه به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده ، مواد را خوب تفت دهید(بادمجان هایی که خالی کرده بودید را هم ریزخردکنید و با بقیه مواد تفت دهید)

در انتها قارچ اسلایس شده را به مواد گوشتی اضافه کرده ، به تفت دادن ادامه دهید. بعدازآنکه مواد آماده شدند، تابه را خاموش کنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را به همراه سیر داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید تاپوره‌ای شکل شوند، سپس آن را در تابه با کمی روغن تفت دهید.

درنهایت رب گوجه‌فرنگی و زعفران دم‌کرده را به سس اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و سس آماده شود.بادمجان‌ها را با مواد گوشتی پر کنید. بادمجان‌های پر شده را داخل تابه روی سس بچینید و با شعله کم صبر کنید تا بادمجان‌هاکاملا پخته شوند.پس از پخت، کمی پنیر موتزارلا روی بادمجان‌هابریزید و تا زمان طلایی شدن، آن را داخل فر قرار دهید. شعله بالا را روشن کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا سطح بادمجان‌ها طلایی شود.
.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image