دستور پخت و طرز تهیه ماهیچه بوقلمون:

اموزش اشپزی و طرز تهیه ماهیچه بوقلمون با روش آسان:
بوقلمون تو فرهنگ خارجیا یه غذای خاصه که تو مناسبت های مختلف مثل کریسمس و جشن شکرگذاری و..سرو میشه،گوشت بوقلمون چون طبعش گرم هست بهتره که تو پاییز و زمستون زیاد مصرف شه علاوه برخواص بینظیری که داره ،گوشت سالم تری هم هست نسبت به مرغ و گوشت گاو و گوسفند
- رون بوقلمون دوتیکه بالا و پایین
- دارچین نصف قاشق چایخوری
- پیاز متوسط سه عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زعفران دم کرده نصف فنجان
- سیر یک تا دوعدد
- برگ بو یک عدد
ابتدا دو تا از پیازها رو خرد میکنیم (کمی درشت) و با ترکیب روغن و کره و کمی زردچوبه تفت میدیم ؛پیازها که تفت خوردن و از خامی در اومدن ، ماهیچه ها رو میچینیم روی پیازها،بعد یه دونه پیاز دیگه رو خام خلالی شده ریز اضافه میکنیم بهش، طوری که روی ماهیچه ها رو بپوشونه.یکی دو حبه سیر و یک برگ بو و دارچین هم می ریزیم روی مواد ؛حالا درب ظرف رو کامل می بندیم ؛بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .
نکته مهم اینه که شعله باید بسییییار پایین باشه . نه در حد شعله پخش کن…. کمی بیشتر !دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکون بدین مواد داخلش یه تکون بخورن !بعد از حدود یک و نیم ساعت بهش سر بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه . حالا نمک و فلفل و نصف فنجون زعفران آبکرده رو تو این مرحله اضافه کنید و باز هم درب ظرف رو ببندین . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه.حدود 3-4 ساعت طول میکشه تا اماده بشه وبعد میتونید در ظرف سرو کشیده و نوش جان کنید.
.