طرز تهیه ماهیچه بوقلمون – آموزش آشپزی و دستور پخت غذا با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه ماهیچه بوقلمون:

طرز تهیه ماهیچه بوقلمون

اموزش اشپزی و طرز تهیه ماهیچه بوقلمون با روش آسان:

بوقلمون تو فرهنگ خارجیا یه غذای خاصه که تو مناسبت های مختلف مثل کریسمس و جشن شکرگذاری و..سرو میشه،گوشت بوقلمون چون طبعش گرم هست بهتره که تو پاییز و زمستون زیاد مصرف شه علاوه برخواص بینظیری که داره ،گوشت سالم تری هم هست نسبت به مرغ و گوشت گاو و گوسفند

  • رون بوقلمون دوتیکه بالا و پایین
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • پیاز متوسط سه عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران دم کرده نصف فنجان
  • سیر یک تا دوعدد
  • برگ بو یک عدد

ابتدا دو تا از پیازها رو خرد میکنیم (کمی درشت) و با ترکیب روغن و کره و کمی زردچوبه تفت میدیم ؛پیازها که تفت خوردن و از خامی در اومدن ، ماهیچه ها رو میچینیم روی پیازها،بعد یه دونه پیاز دیگه رو خام خلالی شده ریز اضافه میکنیم بهش، طوری که روی ماهیچه ها رو بپوشونه.یکی دو حبه سیر و یک برگ بو و دارچین هم می ریزیم روی مواد ؛حالا درب ظرف رو کامل می بندیم ؛بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .

نکته مهم اینه که شعله باید بسییییار پایین باشه . نه در حد شعله پخش کن…. کمی بیشتر !دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکون بدین مواد داخلش یه تکون بخورن !بعد از حدود یک و نیم  ساعت بهش سر بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه . حالا نمک و فلفل و نصف فنجون زعفران آبکرده رو تو این مرحله اضافه کنید و باز هم درب ظرف رو ببندین . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه.حدود 3-4 ساعت طول میکشه تا اماده بشه وبعد میتونید در ظرف سرو کشیده و نوش جان کنید.
.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image