طرز تهیه بوفالو وینگز – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذا با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه بوفالو وینگز :

طرز تهیه بوفالو وینگز

اموزش اشپزی و طرز تهیه بوفالو وینگز با روش اسان:

  • بال مرغ یک کیلو
  • آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
  • سس باربیکیو ۳ قاشق غذاخوری
  • سس تند دو قاشق غذاخوری
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • کره پنجاه کرم
  • نمک،فلفل سیاه،فلفل چیلی،پودر پاپریکا،پودرسیر یا گرانول سیر،کنجد و روغن به میزان لازم

برای این خوشمزه جان من از یه کیلو ترکیب بال و کتف استفاده کردم شما میتونید فقط از بال استفاده کنید.اول حسابی بال ها رو شستم وکنارگذاشتم. آردسفید روبا نمک و پاپریکا و پودرسیر و فلفل سیاه و قرمز خوب مخلوط کردم ..بال هامو داخل این مواد زدم..داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم و روش توری فلزی فر رو قراردادم وبال ها رو چیدم روش(این کاربرای اینه که هم بال ها حسابی زیر و رو بپزن،هم اینکه موقع پخت بال ها روغن پس میده وبهتره کاغذ روغنی بذاریم که سینی خیلی کثیف نشه)

و گذاشتم داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه،اواسط پخت یه باردرآوردم وبا فرچه یه کم روغن روش مالیدم.تواین فاصله توی یه قابلمه سس مخصوص رودرست کردم :پنجاه گرم کره رو ریختم آب شد،دو سه قاشق پر سس باربیکو با یه قاشق پر سس تند و یه قاشق سرپر عسل بهش اضافه کردم و مرتب هم زدم برای دوسه دقیقه تا به غلظت دلخواه رسید.بعد بال ها رو از فر درآوردم و با انبرگذاشتمشون داخل سس و گذاشتم روحرارت ملایم ویه کم زیروروشون کردم تا سس کامل به خوردشون رفت وغلیظ شد،کنجدم ریختم روشون و بعد سرو کردم.غذای خوشمزه ما اماده ست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image