دستور پخت رولت گوشت بادمجان:

- بادمجون پنج عدد سایز متوسط
- گوشت چرخ کرده پونصد گرم
- پیاز یک عدد بزرگ
- نمک؛فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
- پنیر چدار یا پیتزا یا موتزارلا به میزان لازم
- جفری خرد شده سه قاشق غذاخوری(دلخواه) .
اموزش اشپزی و طرز تهیه رولت گوشت بادمجان با روش آسان:
اول بادمجون ها رو پوست بگیرید ولی حواستون باشه کلاهک بادمجون رو نگیرید. اونو داخل آب نمک قرار بدید، بعد از یک ساعت با دستمال خشکش کنید و داخل روغن سرخش کرده و یا اگه میخواید رژیمی باشه داخل فر و یا با منقل کبابیش کنید؛ بعد از این مرحله بادمجون ها رو از طول باز کرده و داخلش پنیر وجعفری بریزید و باز ببندید (به اندازه ای پنیر بریزید که بتونید کامل بادمجون رو ببندید و اگه رژیمی درست میکنید از پنیر موتزارلا استفاده کنید) حالا برای مواد گوشتی پیاز رو رنده میکنید و آب پیاز رو میگیرید وبه گوشت اضافه کرده؛
بهش نمک و فلفل میزنید و کامل ورز میدید، مرحله ورزدادن مهمه( میتونید دو حبه سیر هم رنده کنید داخلش ولی دلخواهه) تو این مرحله سلفون رو بندازید رو صفحه کار و به اندازه یه نارنگی از مواد گوشتی بردارید و پهن کنید روش و تاجایی که میتونید بازش کنید طوری که چشمی ببینید دورتادور بادمجون رو می گیره..
بعد آروم با سلفون رول کنید بادمجون رو و کامل با گوشت کاورش کنید، این مرحله رو با دقت انجام بدید و مطمئن بشید که خوب رول کردید( اگر این مرحله خوب انجام نشه موقع سرخ کردن وا میره) حالا هم میتونید داخل روغن هردو طرفش رو با شعله متوسط سرخ کنید و یا داخل یه ظرف مناسب فر رو یه کمی چرب کرده و روی رولت ها رو هم چرب کنید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بسته به دمای فرتون قراربدید تا کاملا بپزه و روش هم سرخ شه..
سس:
میتونید برای سس هم یه پیاز رو خردکرده؛ تفت بدید؛ بهش دو تا گوجه رنده شده و دوحبه سیر رنده شده و نمک و فلفل اضافه کنید و بذارید تا آبش کشیده وتبدیل به سس غلیظ شه و رولت ها رو یه ربع داخلش قراربدید تا سس به خردش بره یا حتی با سس کچاپ آماده سرو کنید( من بدون سس بیشتر میپسندم)
.