دستور پخت خوراک نخود اسفناج:
دوستان سلام امروز آموزش یه غذای خیلی راحت با مواد آسون و قابل دسترس داریم، این غذا پراز پروتئین و فیبره، یه غذای اسپانیایی که تو جنوب اسپانیا خیلی معروفه به اسم(spinacas con garbanzos)و خیلی با ذائقه ما ایرانیا جور درمیاد،این خوراک معمولا به عنوان یک ساید دیش در کنار غذاهای گوشتی یا مرغی استفاده میشه ولی به نظر من به عنوان یه شام یا ناهار هم حتی یه غذای کامله. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین …
- دویست و پنجاه گرم اسفناج خام
- پوره ی گوجه نصف پیمانه
- یک پیمانه نخود خام
- ۲عدد سیر رنده شده
- ا عدد پیاز
- پاپریکا و نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
طرز تهیه خوراک نخود اسفناج با روش اسان:
برای تهیه این خوراک خوشمزه کافیه تا نخود هارو برای یک شب تا صبح خیس کنین و برای رفتن نفخش بهتره آبش رو یکی دو بار عوض کنین. حالا نخود هارو داخل یه قابلمه با مقدار کافی آب بپزین بدون اینکه بهش نمک بزنین وقتی نخود ها کاملا پختن آبکششون کنین و بذارید کنار. حالا داخل یه ماهیتابه پیاز و سیر رو با کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشن.
بعد پوره گوجه رو اضافه کنید و بذارید آبش کشیده شه؛ اسفناج خرد شده رو بریزید و کمی تفتشون بدین تا اسفناج نرم بشه و بپزه، حالا نخود های پخته و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه کنین. حدود ۳ الی ۴ دقیقه مواد رو با هم تفت بدین و به همین راحتی غذاتون حاضره. من بهش آب لیمو ترش تازه هم موقع سرو اضافه کردم و به نظرم طعمش عالی شد،حتما درست کنید و لذت ببرید.
.
نوش جان