• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کلوچه گوشت : دستور پخت غذای خانگی با روش اسان

    طرز تهیه کلوچه گوشت

    دستور پخت و طرز تهیه کلوچه گوشت خونگی:

    مواد لازم:

    • پودر خمیر ترش ۱ ق م
    • اب گرم ۱پ
    • شکر ۱ ق م
    • تخم مرغ 1 عدد
    • ارد ۳-۴ پ
    • نمک ۱ ق م
    • روغن مایع ۲ق س
    • کنجد و سیاه دانه

    مواد میانی:

    • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گ
    • سینه ی مرغ ۱۵۰ گ
    • قارچ ۱۵۰گ
    • پیازچه۳_ ۴ ساقه
    • فلفل دلمه ای ۱ عدد
    • رب ۲-۳ق س
    • پیاز ۱ عدد
    • پودر سیر ۱ ق م
    • پودر اویشن ۱ ق م
    • نمک و فلفل

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کلوچه گوشت با روش اسان:

    درون تابه پیاز نگینی شده را به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. مرغ حبه ای شده را اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
    سپس قارچ بلانچه شده, فلفل دلمه ای نگینی ,پیازچه, رب پودر سیرو اویشن را اضافه کرده تفت می دهیم.
    پودر خمیر ترش , شکر و آب گرم را مخلوط کرده می گذاریم تا پف کند.


    درون کاسه یک عدد تخم مرغ را کمی می زنیم سپس مایه خمیرعمل امده و کمی ارد را اضافه می کنیم .
    آرد و نمک را مخلوط کرده کم کم اضافه می کنیم. روغن را ریخته با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید که به دست نمی چسبد. خمیر را ۵ دقیقه ورز می دهیم.


    خمیر را چونه گرفته روی ظرف سلفون کشیده جای گرم استراحت می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود .
    نشانه ی عمل امدن خمیر این است که اکر یک انگشت را در خمیر فشار دهیم خمیر زود برنگردد.
    بعد از دوبرابر شدن خمیر دوباره ورز می دهیم. و از خمیر چونه های ۴۵ گرمی بر می داریم در دست گرد می کنیم و حالت کاسه می کنیم و از مواد میانی درون آن گذاشته و گرد می کنیم .


    مواد را درون سینی چرب شده با فاصله می چینیم. یک عدد تخم مرغ را می زنیم و با زعفران مخلوط کرده و رومال می زنیم. و کنجد و سیاه دانه می پاشیم و در فر گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵-۳۰ قرار می دهیم تا روی خمیر طلایی شود.

    منبع
    کانال تلگرام خانم صرافها

    طرز تهیه کلوچه گوشت

    About The Author