• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوفته قزوینی : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

    طرز تهیه کوفته قزوینی

    دستور پخت و طرز تهیه کوفته قزوینی خوشمزه:

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته قزوینی با روش اسان :

    • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم⁣
    • پیاز ۱ عدد متوسط⁣
    • تخم مرغ ۱ عدد⁣
    • آرد نخودچی یک چهارم پیمانه⁣
    • ترخون ۱ق غ⁣
    • مرزه۲ ق غ⁣
    • نعناخشک ۱ ق غ⁣
    • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

    مواد لازم برای آب کوفته:

    • پیاز ۲ عدد⁣
    • رب گوجه ۲ ق غ⁣
    • ترخون ۱ ق غ سرخالی⁣
    • مرزه خشک ۱ ق غ⁣
    • شنبلیله خشک نصف ق غ⁣

    اول آب کوفته رو اماده میکنیم: پیاز خلالی شده رو با زردچوبه تفت میدیم، رب گوجه و ادویه و سبزی ها رو اضافه میکنیم و آب بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم بجوشه بعد میریم سراغ درست کردن کوفته:گوشت چرخ کرده و پیازرنده شده و ادویه ها رومیریزیم و ورز میدیم بعد تخم مرغ و آرد و سبزی ها رو اضافه میکنیم و دوباره ورز داده تاکاملا مخلوط شه، حالا به اندازه ای که دوست داریم گردمیکنیم و میندازیم داخل آب کوفته،۱۰ دقیقه اولش درشو نمیذاریم تا کوفته خودشو بگیره بعد درش رو میذاریم و اجازه میدیم تا کامل جابیفته ، حدود یه ساعتی زمان میبره،آبش رو معمولا جدا ترید میکنن و کوفته رو هم جدامیخورن،به همین راحتی به همین خوشمزه گی، فقط یادتون نره که این غذا رو همراه با نون سنگک تازه و سبزی خوردن بخورید تا با این ترکیب راهی بهشت شید

    طرز تهیه کوفته قزوینی

    About The Author