دستور پخت و طرز تهیه کوفته قزوینی خوشمزه:
اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته قزوینی با روش اسان :
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد متوسط
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد نخودچی یک چهارم پیمانه
- ترخون ۱ق غ
- مرزه۲ ق غ
- نعناخشک ۱ ق غ
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای آب کوفته:
- پیاز ۲ عدد
- رب گوجه ۲ ق غ
- ترخون ۱ ق غ سرخالی
- مرزه خشک ۱ ق غ
- شنبلیله خشک نصف ق غ
اول آب کوفته رو اماده میکنیم: پیاز خلالی شده رو با زردچوبه تفت میدیم، رب گوجه و ادویه و سبزی ها رو اضافه میکنیم و آب بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم بجوشه بعد میریم سراغ درست کردن کوفته:گوشت چرخ کرده و پیازرنده شده و ادویه ها رومیریزیم و ورز میدیم بعد تخم مرغ و آرد و سبزی ها رو اضافه میکنیم و دوباره ورز داده تاکاملا مخلوط شه، حالا به اندازه ای که دوست داریم گردمیکنیم و میندازیم داخل آب کوفته،۱۰ دقیقه اولش درشو نمیذاریم تا کوفته خودشو بگیره بعد درش رو میذاریم و اجازه میدیم تا کامل جابیفته ، حدود یه ساعتی زمان میبره،آبش رو معمولا جدا ترید میکنن و کوفته رو هم جدامیخورن،به همین راحتی به همین خوشمزه گی، فقط یادتون نره که این غذا رو همراه با نون سنگک تازه و سبزی خوردن بخورید تا با این ترکیب راهی بهشت شید