• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کلوچه خرمایی : آموزش درست کردن کلوچه با روش اسان

    طرز تهیه کلوچه خرمایی

    دستور پخت و طرز تهیه کلوچه خرمایی خوشمزه:

    مواد لازم پیش خمیر:

    • مایه خمیر دو قاشق سوپخوری
    • شکر یک قاشق سوپخوری
    • اب ولرم۱/۲ پیمانه

    برای خمیر:

    • ارد حدود ۵۰۰ گرم
    • تخم مرغ یک عدد
    • روغن مایع ۱/۳ پیمانه
    • شکر دو قاشق سوپخوری
    • نمک یک قاشق چایخوری
    • شیر ولرم۱/۲ پیمانه
    • بهبود دهنده دو قاشق چایخوری

    مواد میانی:

    • خرما نصف بسته بدون هسته و پوست
    • گردوی ریز شده دو تا سه قاشق
    • کره دو قاشق
    • دارچین مقداری

    طرز تهیه کلوچه خرمایی با روش اسان:

    مواد پیش خمیر را مخلوط کنید پنج تا ده دقیقه بگذارید تا عمل بیاید. در ظرفی تخم مرغ و شکر و نمک روغن و شیر ولرم را مخلوط کنید مایع خمیر عمل امده را اضافه کنید و ارد و بهبود دهنده را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را خوب ورز دهید در کاسه با در پوش گذاشته تا استراحت کند. مواد میانی خرما و کره را مخلوط روی حرارت هم بزنید تا نرم شده و کره ذوب شود,

    از حرارت برداشته دارچین و جوز هندی و گردو را اضافه کنید
    خمیر را به چانه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. از مواد میانی وسط ان بگذارید و خمیر را ببندید و با چاقو برش دهید به ۸ قسمت و در سینی چرب شده گذاشته و به برش ها حالت دهید, روی نان ها را رومال کنید و کنجد در وسط ان بریزید در فر ۱۸۰ درجه گرم شده که در طبقه اول فر یک کاسه اب گذاشته اید برای پخت بهتر نان, در ان قرار دهید

    بعد از پخت برای براق شدن نان کمی عسل گرم شده یا شربت بار با قلم مو بمالید. (مهام: من حدود 15 دقیقه تو فر گذاشتم و چند دقیقه هم گریل کردم)

    طرز تهیه کلوچه خرمایی

    About The Author