رسپی شیرینی آرد نخودچی با روش آسان:
مواد مورد نیاز:
- آرد نخودچی ۳۰۰ گرم
- روغن جامد ۱۵۰ گرم
- پودر قند ۱۵۰ گرم
- هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی خونگی:
پودر قند و روغن رو با همزن زدم تا مایه سفید و لطیف و یکنواختی داشته باشیم. بعد پودر هل رو ریختم.. آرد نخودچی الک شده رو اضافه و مخلوط کردم تا خمیر نرمی بدست بیاد.
چون قراره خمیر رو قالب بزنیم پس خمیر باید بصورتی باشه که حالت منسجم داشته باشه و از هم باز نشه و حالت پودری نشه … خمیر رو داخل کیسه فریزر می گذارم و به مدت ۲۴ ساعت بهش استراحت دادم اما توی یخچال نه! (اگه عجله داشتین 4، 5 ساعتم میشه!)
بعد از این مدت، خمیر رو در قالب گذاشتم و با دست فشرده کردم و روی سینی کاغذ روغنی گذاشتم و شیرینی رو خیلی آروم با قالب بلند کرده و روی سینی گذاشتم و با نوک انگشت شیرینی رو به سینی منتقل کردم ..
توی فر که با 160 درجه گرم شده بود طبقه وسط گذاشتم تا فقط کمی زیرش تغییر رنگ بده و خوش رو بگیره … حدود 10 تا 15 دقیقه.
وقتی هم از فر درآوردم تا کاملا خنک بشه دست نزدم. با این مقدار مواد حدود ۳۰ تا دونه شیرینی درمیاد البته با این قالب