• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت گوشت بادمجان : طرز تهیه خورش سنتی با روش آسان

    خورشت گوشت بادمجان

    دستور پخت خورشت گوشت بادمجان خوشمزه :

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت گردن یا ماهیچه سیصد گرم⁣
    • پیاز بزرگ یک عدد⁣
    • رب گوجه یک ق غ سر پر⁣
    • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفرون دم کرده به میزان لازم ⁣
    • غوره تازه یک پیمانه⁣
    • بادمجون قلمی چهار تا پنج عدد⁣
    • گوجه گیلاسی ده عدد ⁣

    طرز تهیه خورشت گوشت بادمجان با روش آسان:

    پیاز رو همراه با زردچوبه تفت بدید، گوشت گردن یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که تغییر رنگ بده. بعد آب جوشیده بهش اضافه کنید و اجازه بدید تا بپزه. یک ساعت آخر رب رو تفت بدید و همراه با نمک و فلفل سیاه و غوره تازه و زعفرون دم کرده به خورش اضافه کنید و یه ساعت اجازه بدید حسابی جا بیفته ( من متاسفانه غوره نداشتم بهش آبغوره اضافه کردم ولی شما حتما غوره بریزید مزه ش زمین تا آسمون‌ فرقشه)⁣


    بادمجون ها رو پوست بگیرید و بهش نمک و ماست اضافه کنید و با کمترین میزان روغن سرخش کنید. ( ماست اصلا تأثیری تو مزه نمی‌ذاره به جاش کمک می‌کنه که بادمجون روغن رو جذب نکنه و حداقل میزان روغن مصرف شه) گوجه گیلاسی هاتون رو هم یه تفت کوچولو بدید و بادمجون و گوجه ها رو به خورش اضافه کرده و بعد از ده دقیقه زیرش رو خاموش کنید، خورش لذیذ ما آماده ست میتونید کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه نوش جان کنید


    پ.ن: به جای گوشت تیکه ای میتونید گوشت چرخ شده رو همراه با پیاز و ادویه ورز بدید قلقلی کرده سرخ کرده و داخل خورش بریزید در هر دو حالت محشره..

    خورشت گوشت بادمجان

    About The Author