طرز تهیه کلوچه گوشت – آموزش آشپزی و دستور پخت غذای خانگی با روش اسان

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه کلوچه گوشت خونگی:

طرز تهیه کلوچه گوشت

مواد لازم:

  • پودر خمیر ترش ۱ ق م
  • اب گرم ۱پ
  • شکر ۱ ق م
  • تخم مرغ 1 عدد
  • ارد ۳-۴ پ
  • نمک ۱ ق م
  • روغن مایع ۲ق س
  • کنجد و سیاه دانه

مواد میانی:

  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گ
  • سینه ی مرغ ۱۵۰ گ
  • قارچ ۱۵۰گ
  • پیازچه۳_۴ساقه
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • رب ۲-۳ق س
  • پیاز ۱ عدد
  • پودر سیر ۱ ق م
  • پودر اویشن ۱ ق م
  • نمک و فلفل

اموزش اشپزی و طرز تهیه کلوچه گوشت با روش اسان:

درون تابه پیازنگینی شده را به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم . مرغ حبه ای شده را اضافه کرده و تفت می دهیم . نمک فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
سپس قارچ بلانچه شده , فلفل دلمه ای نگینی ,پیازچه , رب پودر سیرو اویشن را اضافه کرده تفت می دهیم.
پودر خمیر ترش , شکر و آب گرم را مخلوط کرده می گذاریم تا پف کند.


درون کاسه یک عدد تخم مرغ را کمی می زنیم سپس مایه خمیرعمل امده و کمی ارد را اضافه می کنیم .
آرد و نمک را مخلوط کرده کم کم اضافه می کنیم . روغن را ریخته با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید که به دست نمی چسبد.خمیر را ۵دقیقه ورز می دهیم.


خمیر را چونه گرفته روی ظرف سلفون کشیده جای گرم استراحت می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود .
نشانه ی عمل امدن خمیر این است که اکر یک انگشت را در خمیر فشار دهیم خمیر زود برنگردد.
بعد از دوبرابر شدن خمیر دوباره ورز می دهیم. و از خمیر چونه های ۴۵گرمی برداشته در دست گرد کرده و حالت کاسه می کنیم و از مواد میانی درون آن گذاشته و گرد می کنیم .


مواد را درون سینی چرب شده با فاصله می چینیم. یک عدد تخم مرغ را می زنیم و با زعفران مخلوط کرده و رومال می زنیم. و کنجد و سیاه دانه می پاشیم و در فر گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵-۳۰ قرار می دهیم تا روی خمیر طلایی شود.

منبع
کانال تلگرام خانم صرافها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image