خورشت گوشت بادمجان – آموزش اشپزی و طرز تهیه خورش سنتی با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت خورشت گوشت بادمجان خوشمزه :

خورشت گوشت بادمجان

اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت گوشت بادمجان با روش آسان:

مواد مورد نیاز:

  • گوشت گردن یا ماهیچه سیصد گرم⁣
  • پیاز بزرگ یک عدد⁣
  • رب گوجه یک ق غ سر پر⁣
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفرون دم کرده به میزان لازم ⁣
  • غوره تازه یک پیمانه⁣
  • بادمجون قلمی چهار تا پنج عدد⁣
  • گوجه گیلاسی ده عدد ⁣

پیاز رو همراه با زردچوبه تفت بدید ، گوشت گردن یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که تغییر رنگ بده ، بعد آب جوشیده بهش اضافه کرده و اجازه بدید تا بپزه ، یک ساعت آخر رب رو تفت بدید و همراه با نمک و فلفل سیاه و غوره تازه و زعفرون دم کرده به خورش اضافه کنید و یه ساعت اجازه بدید حسابی جا بیفته ( من متاسفانه غوره نداشتم بهش آبغوره اضافه کردم ولی شما حتما غوره بریزید مزه ش زمین تا آسمون‌ فرقشه)⁣


بادمجون ها رو پوست بگیرید و بهش نمک و ماست اضافه کرده و با کمترین میزان روغن سرخش کنید ( ماست اصلا تأثیری تو مزه نمی‌ذاره به جاش کمک می‌کنه که بادمجون روغن رو جذب نکنه و حداقل میزان روغن مصرف شه) گوجه گیلاسی هاتون رو هم یه تفت کوچولو بدید و بادمجون و گوجه ها رو به خورش اضافه کرده و بعد از ده دقیقه زیرش رو خاموش کنید ، خورش #لذیذ ما آماده ست میتونید کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه نوش جان کنید❤️


پ.ن: به جای گوشت تیکه ای میتونید گوشت چرخ شده رو همراه با پیاز و ادویه ورز بدید قلقلی کرده سرخ کرده و داخل خورش بریزید در هر دو حالت محشره..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image