رسپی پیراشکی لقمه ای خونگی:

اموزش درست کردن و طرز تهیه پیراشکی لقمه ای با روش آسان:
- آرد ۲ پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل یک چهارم ق چ
- ماست یک پیمانه
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود .ماست و بکینگ پودر با هم مخلوط کرده پنج دقیقه بماند بعد به مواده تخم مرغی اضافه کرده آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد به غلظت ماست چکیده برسد(مهام:من کمی ارد رو بیشتر ریختم مواد کاملا چسبنده است)
مواد را میتوان با قاشق و یا داخل قیف ریخته و در روغن داغ سرخ کنید(مهام:من یه ظرف آب سرد کنار دستم گذاشتم و دستم رو مرطوب میکردم که خمیر به دستم نچسبه و با دست از خمیر به اندازه های گردو برمیداشتم و با دست گرد میکردم و در روغن داغ می گذاشتم) و روی آنرا با شکلات ذوب شده تزیین کنید .این دستور تقریبا ۳۰ عدد پیراشکی میشود
نوووش جاااااان
نکته :
(مهام:ابتدا روغن را کاملا داغ داغ کنید ،بعد از اینکه پیراشکی ها رو گذاشتید ،شعله را کم کنید تا پیراشکی ها مغز پخت بشن،وقتی داخل روغن ریختید سریع با قاشق روی آن روغن بریزید که سریع پف کند و قشنگتر شود.)