• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پیراشکی لقمه ای : طرز تهیه شیرینی خونگی با روش آسان

    پیراشکی لقمه ای

    رسپی پیراشکی لقمه ای خونگی:

    • آرد ۲ پیمانه
    • شکر نصف پیمانه
    • بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • وانیل یک چهارم ق چ
    • ماست یک پیمانه

    طرز تهیه پیراشکی لقمه ای با روش آسان:

    تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. ماست و بکینگ پودر با هم مخلوط کرده پنج دقیقه بماند بعد به مواده تخم مرغی اضافه کرده آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد به غلظت ماست چکیده برسد (مهم: من کمی ارد رو بیشتر ریختم مواد کاملا چسبنده است)

    مواد را میتوان با قاشق و یا داخل قیف ریخته و در روغن داغ سرخ کنید (مهم: من یه ظرف آب سرد کنار دستم گذاشتم و دستم رو مرطوب میکردم که خمیر به دستم نچسبه و با دست از خمیر به اندازه های گردو برمیداشتم و با دست گرد میکردم و در روغن داغ می گذاشتم) و روی آنرا با شکلات ذوب شده تزیین کنید. این دستور تقریبا ۳۰ عدد پیراشکی میشود
    نوووش جاااااان


    نکته :
    (مهم: ابتدا روغن را کاملا داغ داغ کنید، بعد از اینکه پیراشکی ها رو گذاشتید، شعله را کم کنید تا پیراشکی ها مغز پخت بشن، وقتی داخل روغن ریختید سریع با قاشق روی آن روغن بریزید که سریع پف کند و قشنگتر شود.)

    پیراشکی لقمه ای

    About The Author