قلیه ماهی قشمی – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای دریایی خوشمزه و آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت قلیه ماهی قشمی خوشمزه:

قلیه ماهی قشمی

اموزش اشپزی و طرز تهیه قلیه ماهی قشمی با روش اسان :

ابتدا به ماهی نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل قرمزو پودرسیر میزنیم میزاریم کنار تا نمک و ادویه به خورد ماهی بره.. پیاز رو توی روغن تفت میدیم
سیر ریز شده میریزیم
سیبزمینی رو درشت خرد میکنیم میریزیم
نمک و ادویه میزنیم.


سیبزمینیا که یکم نرم شد سبزی گشنیز میریزیم تو ریختن گشنیز دست و دلباز باشین.
فیله لیمو عمانی اضافه میکنیم اگه ترش دوست دارین بیشتر لیمو عمانی بریزین.
بعد ماهیارو میریزیم با پیاز و بقیه مواد تفت میدیم زیاد هم نزنین که له میشه


در آخر رب و آب و یک ق چ آرد توی کاسه مخلوط میکنیم میریزیم روی ماهیا میزاریم جا بیفته.
اگه زیاد تند دوست دارین میتونین فلفل سبزهم بریزین. پ.ن .بیشتر ماهی هایی رو که پولک درشت دارند من به این روش آماده میکنم چون طعم اصلیش حفظ میشه ولی ماهیهای بدون پولک رو اول سرخ میکنم بعد داخل خورش میریزم

پ.ن.برای ترشی خورش من لیمو عمانی رو از تمر هندی بیشتر دوست دارم و ترجیح میدم

پ.ن.سیبزمینی اختیاریه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image