دستور پخت فست فود پیتزا مرغ و قارچ خونگی:
یه پیتزای فوق العاده خوشمزه و خونگی واستون آوردم.
تا حد امکان سعی میکنم از سوسیس و کالباس تو ترکیب پیتزام استفاده نکنم.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با روش آسان:
برای خمیرش از هر خمیری که تاحالا پیتزا درست میکردین و خوب شده میتونین استفاده کنین .
من که کل ماه رمضون با همون خمیر همه کاره گذروندم. سینه مرغ رو قبل از اینکه چرخ کنیم از شب قبل مزه دار کنین این نکته خیلی تو طعم پیتزاتون تاثیر میزاره.
من سینه مرغمو با پودر سیر، پاپریکا، روغن زیتون، فلفل سیاه و سویا سس مزه دار کردم شما میتونین موادشو تغییر بدین
تو تابه خیلی کم روغن میریزیم سینه مرغو که چرخ کردیم میریزیم و تفت میدیم آبش که کشیده شد قارچ اضافه میکنیم من از قارچ کنسروی استفاده کردم شما اگه از قارچ تازه استفاده میکنین قبلش حتما تفت بدین تا آب نندازه.
از رو حرارت برمیداریم اجازه میدیم موادمون خنک بشه.
برای سس پیتزا؛
- یک عدد گوجه
- یک حبه سیر
- یک ق غ پیاز خشک یا پودر پیاز یا اگه نداشتین نصف یک پیاز
- یک ق غ روغن مایع یا زیتون
- کمی نمک
- یک م سس فلفل
- یک ق م سس گوجه
داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشه
بعد میریزیم تو تابه تا بپزه و از حالت خامی دربیاد
اوخر پخت بهش یک ق م رب گوجه اضافه میکنیم تا خوشرنگ بشه.
خمیر و باز میکنیم دور تا دور خمیر پنیر خامه ای میریزیم واسه راحتی کار پنیرو داخل قیف بریزین.
لبه های خمیر و برمیگردونیم .
سطح پیتزامون رو کامل به سس آغشته میکنیم .
لایه اول پنیر میریزیم بعد مرغ و قارچ
بعد دلمه و ذرت و در آخر پنیر پیتزا و آویشن میپاشیم .
آخر کار یکم آب روی پیتزا اسپری کنین.
پیتزا رو میزاریم توی فرتا بپزه .
نوش جان