دستور پخت مجبوس مرغ عربی :
سلام دوستان بعد از ظهرتون بخیر
اومدم با یه پلوی معرکه و خوش عطر.
مجبوس یه پلوی کویتی خوشمزه هستش که هم با گوشت و هم مرغ طبخ میشه تو این پلو برنج بصورت دمی با آب مرغ یا گوشت طبخ میشه و مرغ و گوشت در آخر سرخ میشه یا تو فر گریل میشه .
یجورایی شبیهه هواری خودمونه یخورده مجلسی تر.
مواد لازم:
- مرغ خردشده با استخوان نصف یکعدد
- پیاز یک عدد بزرگ
- گوجه یک عدد
- فلفل دلمه نصف یکعدد
- سیب زمینی یک عدد
- برنج
- ادویه های درسته؛ دارچین. هل. میخک. برگ بو. فلفل سیاه
- ادویه های پودری؛ زردچوبه. فلفل قرمز. ادویه مخلوط. پودرهل. پودردارچین
طرز تهیه مجبوس مرغ با روش آسان:
کف قابلمه روغن میریزیم داغ که شد ادویه های درسته رو اضافه میکنیم تا عطر ادویه ها بلند بشه.
پیاز رو خرد میکنیم همراه ادویه ها تفت میدیم .
مرغمونو تکه میکنیم روی پیاز میچینیم تا آب بندازه و آبش کشیده بشه
یکم که آبش کشیده شد برش میگردونیم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز میزنیم.
سیب زمینی رو درشت خرد میکنیم اضافه میکنیم
ادویه، پودر هل و پودردارچین میزنیم
گوجه رو پوست میگیریم خردمیکنیم به همراه نصف فلفل دلمه ای خردشده اضافه میکنیم.
آب گوجه ها که کشیده شد و گوجه ها نرم شدن به میزان برنجمون آب میریزیم
چند تا جوش که زد مرغارو از آب بیرون میاریم و برنج رو به آب مرغ اضافه میکنیم و دم میزاریم.
در آخر مرغارو جداگانه سرخ میکنیم و موقع سرو روی برنج میچینیم .
برای تزیین مجبوس مرغ میتونین از پیاز داغ و جعفری تازه استفاده کنین که من متاسفانه جعفری تازه نداشتم.