دستور پخت کیک نسکافه با روش آسان:
یکی از خوشمزه ترین کیکاییه که تا حالا با طعم نسکافه پختم.
اگر عاشق دسر و کیک با طعم coffe هستین پیشنهاد میکنم حتما این کیکو امتحان کنین .
برای کیک:
- تخم مرغ چهار عدد
- شکر یک پیمانه
- روغن یک دوم پیمانه
- شیر یک دوم پیمانه
- نسکافه (کافی گلد یا نسکافه فوری ) یک ق غ کافی گلد یا دوعدد نسکافه فوری
- وانیل. یک ق چایخوری
- آرد یک پیمانه و نصف
- بکینگ پودر دو ق چایخوری
طرز تهیه کیک نسکافه با کرم مهلبیه نسکافه :
ابتدا شیر رو روی حرارت کمی گرم میکنیم بعد نسکافه رو داخلش حل میکنیم، میزاریم خنک بشه.
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم.
سفیده رو با همزن میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه.
زرده با وانیل و شکر میزنیم تا کرم رنگ بشه.
بعد روغن میریزیم دوباره با همزن میزنیم .
ترکیب شیر و نسکافه رو میریزیم دوباره هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر الک میکنیم کم کم به زرده اضافه میکنیم .
در آخر سفیده زده شده رو میریزیم آرام با لیسک هم میزنیم .
کیک رو داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم.
برای مهلبیه نسکافه:
- شیر دولیوان
- نشاسته دو ق غ سرپر
- نسکافه دوعدد یا یک ق غ کافی گلد
- کره ۲۵گرم
- شکر چهار ق غ (سلیقه ایه میتونین بیشتر یا کمتر بریزین)
- خامه صبحانه نصف پاکت
همه مواد به جز خامه رو داخل قابلمه میریزیم میزاریم روگاز تا غلیظ بشه.
بعد که غلیظ شد از رو گاز برمیداریم خامه رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا کامل یکدست بشه.
کیک که سرد شد، روش رو با ترکیب شیر و نسکافه مرطوب میکنیم. بعد مهلبیه رو میریزیم روی کیک و میزاریمش داخل یخچال.