دستور پخت و طرز تهیه هواری میگو خونگی:
با میگو پلوهای زیادی میشه درست کرد که به نظر من خوشمزه ترینش هواریه مخصوصا اگه تند و تیز باشه
- پیاز یکعدد
- سیب زمینی یکعدد
- میگو
- سیر دوحبه
- گوجه فرنگی یکعدد
- فلفل سبز یا قرمز تند یک عدد
- ادویه های درسته شامل؛ زیره سبز، فلفل سیاه، برگ بو
- فلفل دلمه نصف یکعدد
- نمک، زردچوبه، ادویه مخلوط، پودرسیر، پودر لیمو عمانی
- عدس خیس خورده یک مشت
- سبزی گشنیز خرد شده یک مشت
طرز تهیه هواری میگو با روش آسان:
کف قابلمه روغن میریزیم داغ که شد ادویه های درسته رو میریزیم بوش که بلند شد، پیاز نگینی رو اضافه میکنیم
یکم که پیاز نرم شد زردچوبه میزنیم.
میگو ها رو که از قبل پاک کردیم و شستیم میریزیم. با شعله متوسط میزاریم تا آبش کشیده بشه با پیاز سرخ بشه اینطوری بوی میگو گرفته میشه.
سیر و فلفل قرمز ریز شده میریزیم.
سیب زمینی رو درشت خرد میکنیم میریزیم .
نمک، ادویه مخلوط و پودر سیر میریزیم.
گوجه رو پوست میگیریم و خرد میکنیم به همراه فلفل دلمه اضافه میکنیم
یکم که نرم شد پودر لیموعمانی میزنیم.
سبزی گشنیز خردشده با عدس که از یه شب قبل خیس کردیم میریزیم .
آب اضافه میکنیم. نمکشو اندازه میگیریم. جوش که اومد برنج رو میریزیم. آب برنج که کشیده شد دم میزاریم.
پ.ن. خوردن این پلو رو با ترشی توصیه میکنم