دستور پخت و طرز تهیه غوزی خوشمزه:
پلوی خوشمزه با عطر بینظیر ادویه ها که بیشتر تو مجالس عروسی و مهمونی ها پخت میشه هم با گوشت و هم با مرغ آماده میشه دستورش همونه فقط به جای مرغ گوشت میریزیم.
- مرغ تکه شده
- پیاز خلال فراوون
- ادویه های پودری برای مرینیت مرغ شامل (هل، دارچین، فلفل سیاه، میخک، ادویه مخلوط. پودرسیر، پاپریکا، نمک)
- برگ بو
- نخود کنسروی یا نخود آبپز
- سیب زمینی
- هویج
- کشمش
- رشته پلویی
- عدس برای لای پلو
- ادویه های درسته برای معطر کردن برنج (دارچین. هل. فلفل سیاه. میخک.)
- زعفران دم کرده
- برنج
طرز تهیه غوزی با روش آسان و خوشمزه:
مرغ رو تکه میکنیم میشوریم با تمام ادویه های پودری مخلوط میکنیم اگه شب تا صبح بمونه که چه بهتر ولی اگه عجله داشتین دو ساعتم کافیه.
پیاز ها رو خلالی خرد میکنیم
کف قابلمه روغن میریزیم پیاز هارو یکم تفت میدیم. مرغای مرینیت شده روی پیازا میچینیم قابلمه باید سایزش بزرگ باشه تا مرغا روی هم قرار نگیرن .
برگ بو میندازیم.
تو این فاصله که مرغا آب میندازه و میپزه نخود و کشمش و سیب زمینی و هویج که خلالی خرد کردیم سرخ میکنیم.
بعد یک طرف مرغ که سرخ شد و آبش کشیده شد برمیگردونیم.
عدس که از قبل خیس کردیم تو آب برنج میریزیم تا نرم بشه. ادویه های درسته اضافه میکنیم سه دقیقه قبل آبکش کردن رشته پلویی هم میریزیم .
برنج که آبکش کردیم یک لایه روی مرغ میریزیم نخود و کشمش و سیب زمینی و هویج سرخ شده میریزیم. دوباره یک لایه برنج روش زعفران دم کرده و روغن میریزیم و دم میزاریم.