دستور پخت و طرز تهیه زیبونی میگو خوشمزه:
زیبونی یه جور برنج ته اندازه که مواد زیر پلو قرار میگیره و همون جور دم میزاریم انواع مختلفی هم داره زیبونی با ماهی، میگو، مرغ و گوشتو …
کلا غذا های جنوب با زیبونی و هواری هاش مشهوره دیگه
- میگو
- پیاز یک عدد
- سیب زمینی یک عدد
- گوجه یک عدد
- سیر دو حبه
- فلفل سبز اختیاری
- زیره سبز یک ق م
- فلفل دلمه یک چهارم یک عدد
ادویه ها:
- زردچوبه
- ادویه مخلوط
- پودرهل
- فلفل سیاه
- پودر لیمو عمانی
طرز تهیه زیبونی میگو با روش آسان:
ابتدا میگو رو تمیز میکنیم میشوریم و حدود دو دقیقه داخل آب جوش آبپز میکنیم.
داخل قابلمه روغن رو داغ میکنیم زیره سبز میریزیم بوی زیره که بلند شد پیاز خرد شده اضافه میکنیم .
پیاز که یکم تفت خورد سیر خرد شده و فلفل سبز میریزیم تو این مرحله زردچوبه میزنیم.
سیب زمینی میریزیم نمک و ادویه مخلوط میزنیم.
گوجه رو پوست میگیریم و خرد میکنیم بعد به همراه فلفل دلمه ای اضافه میکنیم.
میگو ها رو میریزیم فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و خیلی کم پودر هل میزنیم بعد که مواد باهم مخلوط شدند برنج آبکش شده رو میریزیم و دم میزاریم.